ZO 12.05

16U00

Competitie

KMSK Deinze - Lommel SK

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

ABONNEMENTEN 24-25

Koop nu je abonnement voor het nieuwe seizoen!

Abonnementencampagne 24-25: Write History Together.

Het seizoen 2023-2024 zit erop. Na een zinderend jaar vol voetbal waarin onze Tigers nipt de promotie naar de Jupiler Pro League misten, kijken we nu al uit naar het komende seizoen.

Voor het seizoen 2024-2025 zijn we vastbesloten om samen met jullie geschiedenis te schrijven. Onze ambities zijn duidelijk: een promotieticket naar 1A veroveren, precies op tijd voor het 100-jarig bestaan van onze mooi familieclub.

Volgend seizoen rekenen we ook op heel wat jeugdige energie, daarom krijgt de Dakota Arena haar eigen familietribune (tribune G) voor de #NextGenerationTigers. Het sfeervak zal verhuizen naar vak C. Wil je volgend seizoen deel uitmaken van onze KMSK Deinze-familie? Goed nieuws, want de prijzen blijven ongewijzigd ten opzichte van vorig seizoen!

Van 1 juni tot 16 juni krijgen onze abonnees voorrang om online hun abonnement te verlengen. De prijs blijft ongewijzigd, maar je krijgt er heel wat extra voordelen bij! 

De vrije verkoop gaat van start op maandag 17 juni en zal duren t.e.m. 31 augustus. Vanaf 1 augustus kan je je fysiek abonnement ophalen. Op vrijdag 16 augustus gaat de bal opnieuw rollen in de Challenger Pro League.

De volledige tijdslijn kan je hier nog eens bekijken.

 

 

 

Abonnement verlengen (1 juni - 16 juni)

Bent u reeds abonnee en wil je er volgend seizoen opnieuw van op de eerste rij bij zijn om onze Tigers naar de overwinning te schreeuwen? Dan krijg je tussen de periode van 1 juni tot 16 juni de kans om als eerste uw abonnement te verlengen en te genieten van tal van voordelen:

 • Play-off wedstrijden inbegrepen in het abonnement
 • Exclusieve sjaal t.w.v. €25! 
 • Voucher voor gratis bedrukking bij aankoop van een wedstrijdshirt
 • 10% korting in de fanshop gedurende het volledige 24/25 seizoen
 • Voorrang bij ticketverkoop voor bekerwedstrijden en de derby tegen Zulte Waregem

Opgepast: Wij blokkeren je vaste plaats in het stadion t.e.m. 16 juni. Op 17 juni komt je plaats terug vrij voor de vrije verkoop.

 

Word nieuwe abonnee!

Nog geen abonnee bij K.M.S.K. Deinze? Koop uw abonnement tijdens de vrije verkoopsperiode van 17 juni tot 31 augustus en krijg heel wat exclusieve welkomstvoordelen:

 • Play-off wedstrijden inbegrepen in het abonnement
 • 10% korting in de fanshop gedurende het volledige 24/25 seizoen
 • Voorrang bij ticketverkoop voor bekerwedstrijden en de derby tegen Zulte Waregem

 

 

Ben je jonger dan 16 jaar*?
Dan kan je gratis een persoonlijk abonnement aanvragen voor de vakken C en G. Voor een zitplaats in de vakken AA, BB en A kan je rekenen op 50% korting!


Student*? (16-25 jaar)
K.M.S.K. Deinze voorziet een korting van 50% in het volledige stadion (n.v.t. op VIP), onafhankelijk van het supportersvak!

* Wij controleren je identiteitskaart of studentenkaart bij het afhalen van uw abonnement, op 1 augustus. 

 

Eens de tijdelijke tribune officieel wordt geopend, krijgen alle abonnees voorrang om hun abonnement te upgraden naar een plaats in deze nieuwe tribune!

 

Ticketprijzen (reguliere competitie)

Ook de prijzen voor losse wedstrijdtickets worden behouden bij online aankoop. Om online verkoop te stimuleren en lange wachtrijen te vermijden, vragen we vanaf volgend seizoen een bijkomende administratieve kost van €2 per ticket aan de loketten op wedstrijddag. Nieuw dit seizoen is dat -16 jarigen een ticket moeten aankopen van 1€ (online) of 3€ (aan het loket op wedstrijddag). Abonnementen blijven gratis voor -16 jarigen. Vraag dus als -16 jarige zeker tijdens de abonnementencampagne je gratis abonnement aan (in vak C en G)!

 

 

Let’s Write History Together.

Tot volgend seizoen, supporters!

 

 

 

FAQ - Veelgestelde vragen.

 

 • Hoe kan een Roboticket-account aanmaken?

Download hier het stappenplan om een Roboticket account aan te maken op onze ticketingwebsite. 


 • Hoe kan ik mijn abonnement verlengen?

Om het voor jullie makkelijker te maken, hebben we een stappenplan opgesteld om eenvoudig online je abonnement te verlengen (en/of je plaats te wijzigen). Download de gids hier.


 • Hoe moet ik voor het eerst een nieuw abonnement aanmaken?

Heb je besloten om deel uit te maken van onze KMSK Deinze-familie? Fantastisch! Download hier de gids om je eerste abonnement aan te maken.  • Kan ik mijn abonnement tijdens het seizoen doorgeven aan familie of vrienden?

Nee, elk abonnement moet aan een individueel persoon gelinkt zijn.


 • Kan ik een abonnement aanmaken en bestellen voor andere personen?

Dat kan, maar vanuit de Pro League moet elk ticket of abonnement gepersonaliseerd worden. Met andere woorden: het abonnement of ticket moet op naam staan van de persoon waarvoor het bestemd is. Als abonneehouder, kan je geen extra tickets of abonnementen aankopen op jouw eigen naam. Als je abonnementen of tickets wil toewijzen aan iemand moet deze persoon ook zelf in het bezit zijn van een Roboticket-account of dien je de gegevens in te vullen bij het personaliseren van het abonnement of ticket.

 

 • Wat zijn de openingsuren van het secretariaat?

ma: 9u-12u / 14u-17u
di: 9u-12u / 14u-17u
woe: 9u-12u / 14u-18u
do: 9u-12u / 14u-17
vrij: 9u-12u / 14u-17u

 

Heeft u nog extra vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via tickets@kmskdeinze.be

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO