ZA 19.10

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

PRE-ORDER Pre-order de nieuwe home & awaykit 24-25!

Naar de webshop!

Koop je tickets!

Bestel je tickets voor de volgende thuiswedstrijd!

Overeenkomst overname KMSK Deinze

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 11 oktober 2024

Na meerdere weken van werk achter de schermen, zijn we verheugd om aan te kondigen dat de toekomst van KMSK Deinze verzekerd is. Afgelopen week vonden er exclusieve onderhandelingen plaats tussen ACA Football Partners, de huidige eigenaar van de club, en een Europese investeringsgroep.

In deze gesprekken, waar alle betrokken partijen actief aan hebben deelgenomen, is een overeenkomst bereikt die de overname van de club veiligstelt, een essentiƫle stap in het reddingsproces van de club. De overdracht van de aandelen zal in de komende weken plaatsvinden, zodra alle wettelijke procedures met betrekking tot het overnameproces zijn voltooid.

Tegelijkertijd zijn er vergaderingen gepland met de belangrijkste schuldeisers om hen volledig op de hoogte te brengen van de voortgang van het proces, met als doel een snelle regeling van de schulden te waarborgen.

De club zal op het gepaste moment verdere informatie verstrekken. Wij willen nu al onze partners, spelers, staf, medewerkers en supporters hartelijk bedanken voor hun geduld, begrip en steun gedurende deze moeilijke periode voor iedereen. Wij zullen de komende weken blijven werken aan het stabiliseren van de situatie en het verzekeren van een positieve toekomst voor alle betrokkenen.

GOUDEN RELATIES

Grandis StarCasino Playsia TV Jako (1)