ZA 19.10

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

PRE-ORDER Pre-order de nieuwe home & awaykit 24-25!

Naar de webshop!

Koop je tickets!

Bestel je tickets voor de volgende thuiswedstrijd!

Mysteryvoetbalbox is de nieuwe shirtsponsor van KMSK Deinze!

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 25 september 2024

KMSK Deinze is trots om een nieuw partnership aan te kondigen met het Nederlandse bedrijf Mysteryvoetbalbox. Vanaf dit seizoen prijkt het logo van Mysteryvoetbalbox op de mouw van de A-ploeg tot en met december 2024. Vanaf januari 2025 zal het logo prominent op de voorkant van de shirts van het eerste elftal te zien zijn. Voor de U21 van KMSK Deinze is Mysteryvoetbalbox echter vanaf vandaag al de hoofdshirtsponsor.

 

Wat is Mysteryvoetbalbox?

Tijdens de coronaperiode zocht Jesse de Gier naar een extra bezigheid. Samen met zijn vader Martin ontwikkelde hij het idee om voetbalshirtjes te verkopen in verassings boxen. Zo ontstond: Mysteryvoetbalbox. Het bedrijf is gespecialiseerd in verrassingspakketten met unieke voetbalshirts van clubs over de hele wereld. De boxen kunnen worden aangepast naar de voorkeuren van de klant, met opties variërend van topclubshirts tot unieke, minder bekende teamshirts. Premium boxen bevatten zelfs exclusieve items zoals shirts met rugnummers of originele, gedragen wedstrijdshirts.

De samenwerking met KMSK Deinze is een belangrijke stap voor Mysteryvoetbalbox in de expansie naar de Belgische markt. “We zijn enorm blij om samen te werken met een ambitieuze club als KMSK Deinze,” aldus Martin, mede-oprichter van Mysteryvoetbalbox. “We zien deze samenwerking als een uitgelezen kans om onze zichtbaarheid te vergroten, eerst via de mouw en vanaf januari op de voorkant van de shirts van het eerste elftal. Het is ook fantastisch dat we nu al de U21 kunnen sponsoren."

Voor supporters van KMSK Deinze biedt deze samenwerking een unieke kans om Deinze-shirts te bemachtigen via Mysteryvoetbalbox. "De shirts van KMSK Deinze worden toegevoegd aan ons assortiment van unieke voetbalshirts. Fans kunnen nu via onze boxen een exclusief Deinze-shirt krijgen, naast shirts van clubs uit alle hoeken van de wereld," aldus Mysteryvoetbalbox.

Ook Dhoraso Klas, Jellert Van Landschoot en Guillaume De Schryver gingen de uitdaging aan met een mysterybox. Benieuwd welke shirts ze hebben gescoord? Bekijk de video hier!

KMSK Deinze wil Mysteryvoetbalbox bedanken voor het vertrouwen en wij kijken alvast uit naar een succesvolle samenwerking!

 

GOUDEN RELATIES

Grandis StarCasino Playsia TV Jako (1)