ZO 22.09

16U00

Competitie

KMSK Deinze - Club NXT

PRE-ORDER Pre-order de nieuwe home & awaykit 24-25!

Naar de webshop!

Koop je tickets!

Bestel je tickets voor de volgende thuiswedstrijd!

Club Statement - KMSK Deinze

Nieuws Bericht geplaatst op zaterdag 14 september 2024

KMSK Deinze wil graag transparant communiceren over de huidige financiële situatie, de samenwerking met hoofdinvesteerder ACA Football Partners (ACAFP), en ingaan op recente externe verstoringen.

Sinds februari 2022 is ACA Football Partners de enige hoofdinvesteerder van KMSK Deinze, en speelt de groep een belangrijke rol in de ontwikkeling van het project van de club. Elk jaar bepaalt ACAFP specifieke doelstellingen en stelt het een budgetplan op om deze te realiseren. De club en het management voeren vervolgens dit plan uit volgens de richtlijnen van de groep. Hoewel ACAFP sinds het begin van de overname telkens aan zijn financiële verplichtingen heeft voldaan, hebben ze recent te maken gehad met aanzienlijke financiële uitdagingen, waardoor de geplande betalingen niet op tijd zijn doorgekomen. Deze onverwachte vertraging heeft de dagelijkse werking van de club bemoeilijkt.

Ondanks deze financiële druk blijft KMSK Deinze nauw samenwerken met ACAFP om ervoor te zorgen dat de club blijft functioneren. Tegelijkertijd verkennen we actief nieuwe investeringsmogelijkheden om deze uitdagingen aan te pakken en de langetermijnstabiliteit van de club veilig te stellen. Ons oorspronkelijke doel was om deze kwestie intern op te lossen, aangezien veel clubs momenteel soortgelijke operationele uitdagingen ervaren. Gedurende dit proces hebben we vooral onze prioriteit gelegd bij het beschermen van het team en het bevorderen van de blijvende groei en het succes van de club.

Daarnaast moeten we ook de acties aankaarten van enkele externe partijen die negatieve geruchten hebben verspreid, bedoeld om meer instabiliteit binnen de club te creëren. Hoewel sommige geruchten mogelijk verband houden met onze huidige financiële situatie en gelekte vertrouwelijke informatie, hebben ze alleen maar onnodige complicaties toegevoegd aan een al moeilijke interne situatie. We zien ons dus genoodzaakt juridische stappen te ondernemen om dit probleem op te lossen.

We zijn heel dankbaar voor het geduld en de steun van onze leveranciers, partners en supporters in deze moeilijke tijd. Hun hulp en betrokkenheid zijn van groot belang voor ons en cruciaal voor de toekomst van onze familieclub.

KMSK Deinze

GOUDEN RELATIES

Grandis StarCasino Playsia TV Jako (1)