ZO 12.05

16U00

Competitie

KMSK Deinze - Lommel SK

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

Promotion Play-off finale 1: Lommel SK - KMSK Deinze

Nieuws Bericht geplaatst op donderdag 02 mei 2024

Onze Tigers hebben overtuigend de finale behaald van de Promotion Play-offs na een dubbele zege tegen Patro Eisden Maasmechelen (totaalscore: 6-1). Er valt geen tijd te verliezen, want op zondag 5 mei om 16u staat de eerste wedstrijd van de finale van de Promotion Play-offs tegen Lommel SK op het programma, en wij kunnen alle steun gebruiken in het Soevereinstadion. Ben je erbij om onze Tigers aan te moedigen? Alle details over deze wedstrijd zijn hier te vinden:

 

  • Net zoals tegen Patro Eisden, biedt de club gratis tickets aan alle supporters die naar Lommel SK reizen op zondag 5 mei. Er is geen combiregeling van toepassing. Je hebt dus de keuze om mee te reizen met de georganiseerde bus van onze supportersgroepen, of om op eigen gelegenheid naar het Soevereinstadion te gaan.
  • Alle meegereisde supporters krijgen ook een voucher in hun mailbox die ingeruild kan worden voor een gratis ticket voor de terugwedstrijd tegen Lommel SK op zondag 12 mei om 16u in de Dakota Arena.
  • Ben je abonnee? Dan krijg je een ook een voucher en mag je een extra persoon gratis uitnodigen voor de terugwedstrijd tegen Lommel SK

 

 

Informatie Lommel SK – KMSK Deinze

 

LOCATIE:

Soevereinstadion

Speelpleinstraat 20, 3920 Lommel

Geen combiregeling

 

DATUM EN TIJD:

Zondag 5 mei 

Aftrap: 16:00 uur

 

Koop je tickets alvast hier! (Maak een Roboticket account aan en kies voor het ticket aan 0€) 

 

 

 

Tot zondag! 

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO