ZA 02.03

20U00

Competitie

KMSK Deinze - RSCA Futures

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

Abonnementencampagne 23-24: One mission, one faith. Together 818!

Het aftellen is begonnen.... Binnen anderhalve maand start de Challenger Pro League opnieuw. Het competitie-format ziet er dit seizoen dan ook volledig anders uit. Met 16 clubs, 3 mogelijke stijgers en 2 dalers wordt het spannender dan ooit! Maar het belangrijkste: ben jij er bij?

Voor dit nieuw, ambitieus seizoen willen wij onze huidige abonnees, maar ook zo veel mogelijke nieuwe supporters aantrekken in onze Dakota Arena! Daarom krijgen onze huidige abonnees een mooie korting indien ze een nieuwe abonnee meebrengen naar het stadion.

Koop je je abonnement alleen? Dan betaal je de volle prijs. Breng je als huidige abonnee een nieuwe persoon mee? Dan krijg je maar liefst -50% korting op je abonnement voor het seizoen 23-24! Deze actie is geldig t.e.m. 1 augustus. Indien je vorig seizoen abonnee was, heb je dus nog tot 1 augustus om je zitplaats te behouden. Daarna start de vrije verkoop. Ook voor nieuwe abonnees hebben we goed nieuws, want de club besloot in te zetten op attractieve prijzen. Zo kan je voor slechts 100€ alle thuiswedstrijden bijwonen.

Onderstaande prijzen zijn voor de reguliere competitie (15 thuiswedstrijden) inclusief eventuele play-offs.

 

 

-16 jarigen krijgen, zoals gewoonlijk, hun abonnement (enkel staanplaats) volledig gratis! Ook studenten (op vertoning studentenkaart aan het secretariaat) en rolstoelgebruikers krijgen -50% korting op hun abonnement. 

Zitplaats + VIP toegang

Nieuw dit seizoen is het zitplaats abonnement met toegang tot onze VIP. Hiermee krijg je voor de match, tijdens de rust en na de wedstrijd toegang tot onze VIP-ruimte. Koffie en Filliers zijn tijdens de rust inbegrepen, maar je kan ook meegenieten van optredens na de wedstrijd! Opgepast: deze plaatsen zijn beperkt (max.100)!

 

De abonnementenverkoop gaat op zaterdag 1 juli om 9u00 van start. Abonnementen kunnen zowel aan het secretariaat als online aangekocht worden. De fysieke abonnementen zullen klaarliggen vanaf woensdag 5 juli aan het secretariaat (gratis) of kunnen worden opgestuurd (€8). 

 

FAQ - Veelgestelde vragen

  • Hoe ga ik te werk om als huidige abonnee -50% korting te krijgen?

Indien je als huidige abonnee een nieuwe abonnee meebrengt, moet de nieuwe abonnee op voorhand een account aanmaken op roboticket. Daarna kom je naar het secretariaat voor het aanmaken van je abonnement voor het seizoen 23-24 (met -50% korting) en de naam van de nieuwe persoon die je meebrengt.

  • Kan ik als nieuwe abonnee ook een nieuwe persoon meebrengen?

Neen, deze korting is enkel geldig voor onze huidige abonnees. Dit om hun te bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun de afgelopen seizoenen. Voor nieuwe abonnees besloten we in te zetten op attractieve prijzen. Zo kan je voor slechts 100€ alle thuiswedstrijden (minstens 15 wedstrijden) bijwonen.

  • Kan ik mijn abonnement tijdens het seizoen doorgeven aan familie of vrienden?

Nee, elk abonnement moet aan een individueel persoon gelinkt zijn.

  • Kan ik een abonnement aanmaken en bestellen voor andere personen?

Dat kan, maar vanuit de Pro League moet elk ticket of abonnement gepersonaliseerd worden. Met andere woorden: het abonnement of ticket moet op naam staan van de persoon waarvoor het bestemd is. Als abonneehouder, kan je geen extra tickets of abonnementen aankopen op jouw eigen naam. Als je abonnementen of tickets wil toewijzen aan iemand moet deze persoon ook zelf in het bezit zijn van een Roboticket-account of dien je de gegevens in te vullen bij het personaliseren van het abonnement of ticket.

  • Wat zijn de openingsuren van het secretariaat?

ma: 9u-12u / 14u-17u
di: 9u-12u / 14u-17u
woe: 9u-12u / 14u-18u
do: 9u-12u / 14u-17
vrij: 9u-12u / 14u-17u

 

 

Nog vragen? tickets@kmskdeinze.be

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO