ZA 27.04

16U00

Competitie

Patro Eisden MM - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

Praktische informatie: KMSK Deinze vs. Zulte Waregem

Nieuws Bericht geplaatst op donderdag 28 maart 2024

In dit artikel vind je alle informatie die je nodig hebt voor de wedstrijd tussen KMSK Deinze en Zulte Waregem op zaterdag 30 maart om 20u00, inclusief handige tips om je stadionbezoek zo soepel mogelijk te laten verlopen. Van het tijdschema tot ticketing en parkeerinstructies, we hebben het allemaal voor je op een rijtje gezet. Lees verder voor alle details en bereid je voor op de langverwachte derby!

Tijdschema:

Vrijdag 29 maart om 23u59: Ticketverkoop sluit

18u30: opening deuren

20u00: aftrap wedstrijd

+/- 22u00: einde wedstrijd

 

Ticketing:

Voor deze wedstrijd geldt een combiregeling, wat betekent dat ons ticketloket gesloten zal zijn op de dag van de wedstrijd. Ook de online ticketverkoop sluit op vrijdag 29 maart om 23u59, om veiligheidsredenen. Zorg er dus zeker voor dat je je ticket van tevoren aanschaft aan het secretariaat tijdens de openingsuren of online.

Gelieve je ticket af te printen om scanproblemen te voorkomen.

 

Tijdelijke tribune:

KMSK Deinze heeft groen licht gekregen om de tijdelijke tribune te openen voor de derby. Alle personen met een aangekocht ticket in Vak M en C mogen, vrijblijvend en zonder extra kosten, plaatsnemen in de tijdelijke tribune. 

 

Parkeren:

Vanwege de combiregeling wordt een deel van de Stadionlaan afgesloten. Parking Brielmeersen is voorbehouden voor personen met een parkeerticket, en dit zal worden gecontroleerd door een parkeerwachter bij de ingang van de Stadionlaan.

Voor supporters zonder tickets raden wij aan om te parkeren op Parking Brielpoort. Van daaruit is het slechts 5 minuten wandelen naar het stadion. Alle supporters dienen via het Kongoplein te komen of kunnen via Parking Brielpoort door het park het stadion bereiken. Auto's zullen aan die zijde niet worden doorgelaten.

Het weerbericht geeft geen regen uit voor de late namiddag/avond. Wij willen dus zo veel mogelijk supporters aanmoedigen om te voet of met de fiets naar het stadion te komen. Er is voldoende fietsparking beschikbaar aan de ingang van het stadion, op parking Brielmeersen. 

 

 

Cashlesskaart opladen:

We raden je ook aan je cashlesskaart op voorhand online op te laden. Zo vermijd je lange wachtrijen en kan je sneller genieten van je pint of frisse cola!

Alle informatie hier. 

 

Evacuatie na de wedstrijd:

 

Neem mee:

  • Je geprint toegangsticket
  • Je identiteitskaart
  • Je parkeerticket (voor VIP & pers)
  • Je cashless kaart
  • Een handtas of rugzak niet groter dan een A4
  • Je oranje-zwarte shirt of sjaal! 

 

 

De club verzoekt vriendelijk om geen rookbommen, bengaals vuur of andere pyrotechnische materialen te gebruiken. Het gebruik hiervan is niet alleen gevaarlijk; bij overtreding riskeren we niet alleen een boete, maar ook het spelen van een wedstrijd achter gesloten deuren.

 

Tot zaterdag, supporters! Wij kijken er alvast naar uit! 

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO