ZA 27.04

16U00

Competitie

Patro Eisden MM - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

Groen licht opening tijdelijke tribune voor derby: KMSK Deinze – Zulte Waregem

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 27 maart 2024

Ruim een maand geleden heeft KMSK Deinze de aanvraag ingediend bij de Rechtbank in Gent om de tijdelijke tribune te openen voor de thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem van zaterdag 30 maart. Vandaag ontving de club goed nieuws en officieel bericht dat er een tijdelijke toestemming is verleend om zaterdag voor veiligheidsredenen de tribune te openen.

Deze confrontatie met Zulte Waregem wordt beschouwd als een wedstrijd met hoog risico. Onze prioriteit ligt dan ook bij het waarborgen van de veiligheid van onze supporters in het stadion en een correcte matchorganisatie. Vanwege de beperkte tijdspanne hebben we in overleg met de stad Deinze, de politie en de veiligheidsmanager besloten om een halve tribune (aan de kant van Corgas) te openen voor de derby. Alle personen met tickets in vak C en M mogen, zonder extra kosten, vrij plaatsnemen in de tijdelijke tribune.

Er komen dus opnieuw een aantal extra beschikbare tickets vrij voor de topper van zaterdag. Wil je er nog bij zijn? Tickets kan je nog steeds kopen aan het secretariaat of online op https://kmskd.roboticket.com

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO