WO 31.07

19U00

Oefenwedstrijd

KMSK Deinze - Sparta Petegem

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

ABONNEMENTEN 24-25

Koop nu je abonnement voor het nieuwe seizoen!

KMSK Deinze neemt afscheid: thank you Tigers!

Nieuws Bericht geplaatst op maandag 01 juli 2024

1 juli: de officiële start van het nieuwe seizoen. Dat betekent dat we ook van enkele spelers afscheid moeten nemen waarvan hun contract ten einde loopt.

Liridon Balaj werd voor zijn laatste contractjaar uitgeleend aan FC Schaffhausen. De 24-jarige middenvelder kwam 21 keer in actie en was goed voor 3 assists en een doelpunt.

Victor Álvarez kwam in augustus 2023 onze verdediging versterken na de langdurige afwezigheid van Jannes Vansteenkiste. De ervaren Spanjaard speelde dit seizoen vier wedstrijden in Oranje-Zwart.

Teo Quintero was een van de sleutelfiguren in ons middenveld dit seizoen. De Venezolaanse international kwam in 2022 toe in de Dakota Arena. Hij ontpopte zich bij KMSK Deinze als een sterkhouder in het middenveld. Teo scoorde in totaal 10 doelpunten en kwam 53 keer uit voor KMSK Deinze.

Jur Schryvers kwam in augustus 2022 transfervrij over van SK Beveren. De Belgische middenvelder kwam 29 keer in actie en scoorde twee doelpunten voor onze Tigers.

Fransman Nicolas Mercier was de laatste transfer van onze wintermercato. KMSK Deinze huurde de flankaanvaller voor één seizoen van AJ Auxerre, maar besloot de aankoopoptie niet te lichten.

We nemen ook afscheid van Dylan De Belder. De 32-jarige Belgische aanvaller kwam in 2020 over van Cercle Brugge en tekende toen voor één seizoen. De spits kon overtuigen en tekende het seizoen nadien voor drie extra jaren bij. Dylan kwam 92 keer uit voor onze Tigers, gaf 7 assists en scoorde 27 doelpunten.

Ayman Kassimi tekende afgelopen week een contract bij Nederlandse tweedeklasser MVV Maastricht. De Belgische schaduwspits speelde 18 wedstrijden voor KMSK Deinze en scoorde twee doelpunten. Ook zijn contract eindigde op 30 juni.

Rousseau De Poorter werd de vorige seizoenen uitgeleend aan zusterclub Torremolinos FC en Knokke FC. De rechtervleugelverdediger speelde vorig seizoen 20 wedstrijden voor de kustploeg.

Emilio Kehrer werd vorig seizoen uitgeleend door Cercle Brugge. Na een overtuigend seizoen bij KMSK Deinze, keert de Duitse aanvaller terug naar de groen-zwarte vereniging. Emilio kwam 24 keer in actie voor onze Tigers en was goed voor drie assists en zes doelpunten.  

Marselino Ferdinan kwam in februari 2023 over van Persebaya Surabaya, één van de grootste en populairste voetbalclubs uit Indonesië. De toen 18-jarige Indonesiër maakte zijn overstap naar KMSK Deinze om zijn eerste ervaring op te doen in Europa. Zijn transfer betekende een enorme boost voor de social media van de club. Hij speelde 7 officiële wedstrijden voor de Tigers en scoorde 1 doelpunt.

We nemen afscheid van onze Tiger of the Season, Nacho Miras. Na een uitzonderlijk seizoen, waarin hij lange tijd bovenaan de cleansheet-ranking stond, liep het contract van onze doelman gisteren af. In de afgelopen twee seizoenen stond Nacho Miras 63 keer onder de lat en behaalde hij 16 cleansheets.

 

Wij willen ze allemaal, één voor één, bedanken voor hun inzet en bijdrage aan KMSK Deinze. Heel veel succes in jullie volgende uitdaging, Tigers!

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed StarCasino Playsia TV JAKO