ZA 19.10

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

PRE-ORDER Pre-order de nieuwe home & awaykit 24-25!

Naar de webshop!

Koop je tickets!

Bestel je tickets voor de volgende thuiswedstrijd!

Praktische informatie: ticketverkoop KMSK Deinze - SV Zulte Waregem

Nieuws Bericht geplaatst op donderdag 25 juli 2024

Binnen precies één maand, op zondag 25 augustus om 16u, ontvangen we SV Zulte Waregem voor de eerste thuismatch van het seizoen 2024-2025! De ticketverkoop voor deze topper van formaat start vandaag om 17u met een voorrangsperiode voor onze abonnees. Op donderdag 1 augustus start de vrije verkoop.

 

Donderdag 25 augustus om 17u: voorrangsperiode abonnees.

 

Van donderdag 25 augustus om 17u tot woensdag 31 juli om 23u59 krijgen onze abonnees een voorrangsperiode om extra tickets aan te kopen. Elk abonnee kan dan online of aan het secretariaat  max. 2 extra tickets bestellen voor onze derby.

Let op: het is verplicht om alle informatie door te geven, zowel online als in het secretariaat, van de 2 personen die je wil meenemen naar de wedstrijd. Maak dus zeker op voorhand een Roboticket-account aan voor je familie/vrienden.

 

  • Voornaam
  • Naam
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer
  • Emailadres
  • Adres

 

Heb je nog geen abonnement? Je kan hier nog steeds je abonnement bestellen. Alle abonnementinformatie kan je hier vinden.

 

Donderdag 1 augustus: vrije ticketverkoop.

De nog beschikbare tickets zullen in vrije verkoop gaan op donderdag 1 augustus. Dan pas kan je als niet-abonnee een ticket kopen voor KMSK Deinze vs. Zulte Waregem. Opnieuw heb je hier ook de gegevens nodig van je familie/vrienden. Hier zal geen limiet staan op het aantal tickets. Snel zijn is dus de boodschap!

Supporters van Zulte Waregem die tickets kopen in onze tribunes zullen hun tickets geannuleerd zien en krijgen geen terugbetaling.

Ook voor supporters van KMSK Deinze geldt een belangrijke regel: alleen supporters die de afgelopen vier jaar een ticket voor een thuiswedstrijd van KMSK Deinze hebben gekocht, kunnen een ticket aanschaffen. De Roboticket-regel van één ticket per account blijft van kracht.

 

Vrijdag 23 augustus om 23u59: sluiting ticketverkoop.

Op vrijdag 23 augustus om 23u59 sluiten we de ticketverkoop. Zorg er dus voor dat je zeker voor deze datum je tickets hebt aangekocht, want het loket is gesloten op weddstrijddag door een verplichte combi-regeling.

 

Hospitality - uitverkocht:

De VIP-lounge is, meer dan een maand op voorhand, volledig UITVERKOCHT. Onze huidige partners kregen hiervoor een voorrangsperiode.

Wil je er bij zijn voor de volgende thuiswedstrijden? Wees dan snel en stuur een mail naar hospitality@kmskdeinze.be

 

Ticketprijzen:

 

  • Zittribune A-B: €25
  • Zittribune AA-BB: €20
  • Zittribune O : €15
  • Familie-tribune (G): €10
  • Sfeertribune (C): €10

 

Openingsuren secretariaat:

Ma-Di-Do-Vrij: van 9u tot 12u en van 14u00 tot 17u.
Woe: van 9u tot 12u en van 14u00 tot 18u.

 

 

Tot snel, supporters! 

GOUDEN RELATIES

Grandis StarCasino Playsia TV Jako (1)