ZA 19.10

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

PRE-ORDER Pre-order de nieuwe home & awaykit 24-25!

Naar de webshop!

Koop je tickets!

Bestel je tickets voor de volgende thuiswedstrijd!

Partners: seizoen 24-25 (pt.2)

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 17 juli 2024

Bij KMSK Deinze zijn we verheugd over de solide samenwerkingen die essentieel zijn voor het succes van onze club. Door hun ondersteuning tonen onze partners hun vertrouwen in de toekomst van onze hechte familieclub. Hieronder vindt u een overzicht van enkele van onze partners die deel uitmaken van het seizoen 24/25:

Manolito Van Crombrugge

Manolito Van Crombrugge is een echte vakman in de loodgietersbranche, met een uitgebreide expertise op het gebied van centrale verwarming, sanitair, en onderhoud van zowel mazout- als gasinstallaties. Met zijn meer dan 25 jaar ervaring staat hij klaar om u te helpen met zowel herstellingen als vernieuwingen in uw huis. Als die-hard is hij kind aan huis bij KMSK Deinze. Bedankt voor het vertrouwen!

Ook nood aan een goede loodgieter? Contacteer Manolito via: 0475 90 47 83 of neem een kijkje op zijn Facebook-pagina.

 

De Zondag

Elke week maakt De Zondag deel uit van het ochtendritueel van duizenden Vlaamse huishoudens. Deze krant, een waardevolle uitgave van de Roularta Group, heeft zich sinds zijn lancering in 1998 stevig verankerd in de Belgische mediacultuur. Met een oplage die wekelijks meer dan een half miljoen exemplaren telt.

De Zondag onderscheidt zich door zijn toegankelijke en brede redactionele formule. Lezers vinden er alles van politiek en economie tot sport en entertainment, aangevuld met boeiende interviews en opiniestukken. De Zondag is gratis verkrijgbaar bij je plaatselijke bakker, supermarkt en andere handelszaken. Zowel voor het lokale nieuws uit Deinze als over het reilen en zeilen van KMSK Deinze kan u terecht bij De Zondag.

Lees hier het nieuws over de regio Gent-Deinze-Wetteren: De Zondag


X-Perience Tice

X-Perience Tice is onderdeel van het bedrijf Travel Lounge. In Deinze en omstreken staat het bedrijf bekend voor haar, tot in detail georganiseerde, vakanties van safari’s in Afrika tot strandvakanties op de Maldiven. Dankzij hun team van ervaren reisexperts wordt er voor de reizigers een naadloze planning opgesteld. Travel Lounge heeft heeft samenwerkingen met luxe hotels en resorts wereldwijd. Ideaal dus voor een onvergetelijke en zorgeloze reiservaring.

Dankzij het partnership tussen Travel Lounge en KMSK Deinze worden de leden van onze Tiger Business Club in de watten gelegd tijdens de teambuildings en de reizen die we doorheen het jaar organiseren.

Zelf een vakantie inplannen met Travel Lounge of hulp nodig voor het organiseren van een unieke teambuilding: maak een afspraak op hun website: Travel Lounge



Footdetection

Footdetection is een platform dat zich richt op het organseren van selectiesessies voor spelers. Dankzij hun grote aantal partnerclubs in Europa, waaronder KMSK Deinze. Door gebruik te maken van het grote netwerk van Footdetection kunnen we talentvolle (jeugd)spelers aantrekken. Vice versa kunnen de jeugdspelers gebruik maken van onze faciliteiten tijdens de detectiedagen om zich in de kijker te spelen.

Dankzij ons partnership kan KMSK Deinze uit een grote vijver, getalenteerde spelers aantrekken! Meer informatie vind je op hun website of hun Facebook-pagina


BeSoccer

BeSoccer is het platform bij uitstek waar voetballiefhebbers terecht kunnen voor live scores, statistieken, nieuws en analyses van en over hun favoriete voetbalploeg. Dankzij ons partnership zijn onze fans in real-time op de hoogte van de prestaties van KMSK Deinze.

Neem zeker een kijkje op hun website voor het laatste nieuws en live updates over KMSK Deinze of download de app via de App Store/Play Store


Mon3aan

Mon3aan Cloud Accountancy combineert geavanceerde technologie en persoonlijk advies om een papierloze administratie te realiseren. Hierdoor wint u kostbare tijd die u vrij kan maken voor uw klanten. Via het boekhoudsysteem van Mon3aan krijgt u een geïntegreerde oplossing voor de volledige administratie van uw bedrijf in samenwerking met Exact Online.

Heeft uw bedrijf nood aan een efficiënte oplossing voor uw fiscale en administratieve zorgen? Focus op wat echt belangrijk is en neem contact op met Mon3aan Cloud Accountancy

GOUDEN RELATIES

Grandis StarCasino Playsia TV Jako (1)