ZO 08.09

18U30

Beker

KMSK Deinze - KSC Dikkelvenne

PRE-ORDER Pre-order de nieuwe home & awaykit 24-25!

Naar de webshop!

Koop je tickets!

Bestel je tickets voor de volgende thuiswedstrijd!

Partners: seizoen 24-25 (pt.1)

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 17 juli 2024

Bij KMSK Deinze zijn we trots op de sterke partnerships die bijdragen aan het succes van onze club. Met hun steun tonen onze partners hun vertrouwen in de toekomst van onze mooie familieclub. Hieronder een overzicht van enkele van onze partners:

Sporta Pro Plus

Sporta Pro Plus is een sportmedische groothandel met een uitgebreid assortiment aan producten en apparatuur voor sporters en professionals binnen de sportwereld. Dankzij ons partnership blijven onze spelers fit en blessurevrij!

Hun assortiment kan u raadplegen via Sporta Pro Plus

Morti

Morti is een algemene bouwonderneming met meer dan 50 jaar ervaring. Morti realiseert uw bouwproject van A tot Z, van fundering tot afgewerkt gebouw. Bij KMSK Deinze bouwen we niet alleen een sterk team maar ook aan een veelbelovende toekomst voor de club.

Bent u nog op zoek naar een betrouwbare bouwpartner voor uw project? Bel dan naar
09 282 48 77 of plan een afspraak via Morti

De Durme Reizen

De Durme Reizen biedt luxe reisopties zoals dagtrips, ski-reizen en cruises, en verzorgt tevens het vervoer van de spelers van KMSK Deinze.

Wilt u zorgeloos en comfortabel reizen? Bel naar 09 348 35 79 of dien een aanvraag in op De Durme Reizen

Voetbalschool PDP

Voetbalschool PDP, geleid door Pascal De Pourcq, biedt techniek- en coördinatietrainingen aan de jeugdspelers van KMSK Deinze. Met zijn jarenlange ervaring binnen het jeugdvoetbal staan de trainingen van Pascal garant voor kwaliteit!

Groeps- of privélessen aanvragen? Neem contact op via Voetbalschool PDP

Fit 20

 

Fit20 biedt high-intensity trainingen aan die slechts 20 minuten per week duren, altijd onder begeleiding van een trainer. Bij fit20 bereik je maximale resultaten in minimale tijd!

Ook profiteren van deze efficiënte trainingsmethode? Neem een kijkje op Fit 20



Tartiste

Tartiste is een hoogwaardige pâtissier. Voor de kers op de (ijs)taart van uw event kan u bij hen terecht voor heerlijke desserts. Van het reserveren van een ijskar tot het versieren van een peperkoeken huisje, het kan allemaal bij Tartiste. Sinds kort kan u er ook als particulier terecht.

Neem zeker eens een kijkje op Tartiste of bel naar 09 311 67 68

V3 Construct BVBA

V3 Construct is een projectontwikkelaar die kwaliteitsvolle en unieke nieuwbouwprojecten op poten zet in Deinze.

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Dit kan via V3 Construct of info@v3construct.be

Be A Legend

Be A Legend is een digital agency met heel wat expertise binnen de sportwereld. In samenwerking met Be A Legend creëerden we onze shirt reveal voor het seizoen 22/23.

Bekijk de resultaten op hun website: Be A Legend

Nathan Vilar

Vilar Nathan Galerie biedt een uitgebreide collectie aan kunstwerken van zowel bekende als opkomende kunstenaars. In zijn galerie op de markt van Deinze zijn verschillende stijlen en disciplines aanwezig. Dankzij deze samenwerking verbinden we sport met kunst!

Geïnteresseerd? Neem een kijkje op de volgende website: Nathan Vilar

Meatpack International

Meatpack is een exclusieve club voor ondernemers die faciliteiten voorziet voor vergaderingen en netwerkmomenten. Dankzij ons partnership houdt KMSK Deinze nauwe contacten met de bedrijven in en rond de stad.

Bent u als ondernemer geïnteresseerd om deel uit te maken van deze club? Neem een kijkje op hun website: The Meatpack



Dhago Green

Bent u op zoek naar een specialist in tuinaanleg? Of naar een tuinman die jouw tuin op regelmatige basis komt onderhouden? Of misschien ben je eerder op zoek naar een tuinaannemer voor een nieuwe look voor jouw huidige tuin? Dhago Green realiseert jouw droomtuin!

U kan contact opnemen of de realisaties bekijken op volgende website: Dhago Green

 

TVH Consult

TVH is een multidisciplinair studiebureau die technisch en bouwkundig advies leveren aan architecten, bouwfirma’s, promotoren en bouwheren. Met meer dan 15 jaar ervaring zorgt TVH voor een veilige en energiebewuste bouwwereld.

Meer weten? Stuur een mailtje naar info@tvh-consult.be of neem een kijkje op hun website: TVH Consult

Veranda’s Terrasdecor

Net zoals KMSK Deinze wordt Veranda’s Terrasdecor gekenmerkt door haar familiewaarden. Met meer dan 45 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van veranda’s staat het bedrijf garant voor kwaliteit. Van woonveranda tot poolhouse, Veranda’s Terrasdecor realiseert uw verbouwingingsdroom.

Voor meer informatie kan u terecht op hun website: Veranda’s Terrasdecor

Gekiere James

Bent u nog op zoek naar een getalenteerde fotograaf? Zoek niet verder, bij James Arthur bent u aan het juiste adres. Je kan James boeken voor portretfoto’s, evenementen- en sfeerreportages en andere vormen van commercieel fotowerk voor uw bedrijf of privégelegenheden.

U kan telefonisch contact opnemen op het volgende nummer: 0479 86 49 82, of via zijn website Gekiere James

Welvaco

Welvaco ontstond na een fusie tussen het Advieskantoor Camfin & het Kantoor Van Cauwenberghe. Ze bieden een zeer breed scala aan producten en diensten op het gebied van schade- en levensverzekeringen. U kan er terecht voor allerhande advies over het verzekeren van uw woning en spaar- en belegadvies.

Voor meer informatie kan u een kijkje nemen op hun website: Welvaco



Campro

Met meer dan twintig jaar ervaring in de sector van technische beveiligingsoplossingen, heeft Campro een stevige reputatie opgebouwd als een betrouwbare leverancier van innovatieve beveiligingsoplossingen. Het bedrijf biedt een breed assortiment aan diensten, waaronder advies, levering en installatie, om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van klanten in verschillende sectoren, variërend van particuliere woningen tot commerciële bedrijven en openbare ruimtes. Dankzij het partnership met Campro zorgt KMSK Deinze voor uw veiligheid in de Dakota Arena!

Meer info over de beveiligings- en bewakingsproducten van Campro? Dit kan op hun website: Campro

Cor-Gas

Sinds 1958 is Corgas in Deinze uw partner voor het leveren van gas, het plaatsen en onderhouden van centrale verwarming en het inbouwen van stijlvolle haarden. Voor meer informatie, vragen of plannen bent u welkom in hun kantoren op de Karel Picquélaan 92.

Wie van jullie zien we volgend seizoen terug aan het Cor-Gas kot in de Dakota Arena?

Verdere informatie kan u vinden op volgende website: Cor-Gas

Renovatie.eu

Renovatie.eu is uw specialist voor restauratie- en renovatieprojecten in Deinze. Renovatie.eu neemt het volledige project van A tot Z op hun alsook de volledige opvolging van alle bouwwerkzaamheden.

Doe vrijblijvend een offertaanvraag op: renovatie.eu

Makelaarskantoor Guido Vanmeirhaeghe

 

Kantoor Vanmeirhaege is een verzekerings- en vastgoedkantoor in Deinze. Het kantoor biedt een zeer breed scala aan producten en diensten op het gebied van schade- en levensverzekeringen. Tevens kan u er ook terecht voor het syndicbeheer van uw mede-eigendom.

Voor al uw vragen kan u terecht op hun website: Kantoor Vanmeirhaeghe

Garage Dhont

Bij Garage Dhont kan u terecht voor zowel de aankoop als het onderhoud van uw wagen. De garage beschikt over een ruim aanbod van zowel nieuwe als occasie wagens. Garage Dhont is een echt familiebedrijf dat al 3 generaties van vader op zoon wordt overgedragen. Een partner waar we ons als KMSK Deinze graag met associëren!

Een auto kopen of verkopen? Bekijk de website: Garage Dhont

iDocta

iDocta is een Canon Business Center waar de nieuwste en beste kwaliteit van Canon printers worden aangeboden. Ook voor software-oplossingen op maat kan u bij iDocta terecht.

Meer informatie over hun producten en diensten vindt u hier: iDocta

GOUDEN RELATIES

Grandis StarCasino Playsia TV Jako (1)