ZA 19.10

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

PRE-ORDER Pre-order de nieuwe home & awaykit 24-25!

Naar de webshop!

Koop je tickets!

Bestel je tickets voor de volgende thuiswedstrijd!

Meet our staff: S24-25

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 17 juli 2024

Onze sportieve staf onder leiding van Hernán Losada is compleet. Naast vertrouwde gezichten, verwelkomen we ook enkele nieuwkomers. Tijd om ze één voor één aan jullie voor te stellen. Naast onze hoofdcoach, zijn dit assistent-coach Sébastien Setti, goalkeeper coach Ernesto Mancebo Fuertes, fysiotherapeut Miguel Madrigal Gómez en nutritionist Perico Pérez Frías.

 

Hernan Losada – Head coach

Hernan Losada werd ondertussen al drie weken geleden voorgesteld als de nieuwe hoofdcoach van KMSK Deinze.

Losada heeft een rijke voetbalcarrière achter de rug, van zijn debuut bij Club Atlético Independiente in Argentinië in 2003 tot zijn overstap naar België in 2006. Als speler bij onder andere Beerschot, Anderlecht en Charleroi scoorde hij 101 doelpunten en gaf hij 55 assists in 370 wedstrijden. Na zijn spelerscarrière begon hij als coach bij Beerschot, waar hij succesvol was en de club naar promotie leidde naar de Jupiler Pro League. Daarna vertrok hij naar de Major League Soccer, waar hij hoofdcoach werd bij DC United en later CF Montréal. Dit seizoen vind je hem aan de zijlijn van de Dakota Arena met een duidelijke ambitie: promotie naar 1A. 

Frédéric De Meyer – Assistant coach

Frédéric De Meyer kwam in oktober 2022 bij de club als assistent-coach van Marc Grosjean. Na het vertrek van Marc bleef hij de club trouw en coachte hij sinds zijn aankomst al 59 wedstrijden voor KMSK Deinze.

De Meyer heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het professioneel voetbal waarvan 8 jaar als assistent-coach in 1B. Daarnaast deed hij ook al heel wat ervaring op als assistent-coach bij Afrikaanse nationale ploegen zoals Burkina Faso, Guinea en Congo waarmee hij deelnam aan twee Afrika Cups. In juni 2022 coachte Frédéric de nationale ploeg van Congo als T1 tijdens de kwalificatie voor de African Cup of Nations.

Sebastian Setti – Assistant coach

De Argentijn Sebastián Andres Setti is, na het vertrek van Siebe Blondelle, de nieuwe assistent-coach van KMSK Deinze. De 40-jarige coach heeft als profvoetballer al een hele carrière achter de rug. Als centrale middenvelder voetbalde hij al in heel wat landen: Argentinië, China, Oekraïne, Griekenland, Spanje, maar ook in België! Van 2008 tot 2010 kwam hij 52 keer in actie voor Royal Antwerp en scoorde hij 6 doelpunten.

Sebastián was eerder assistent van Hernan Losada bij CF Montréal, en met zijn komst haalt Hernan een vertrouwenspersoon naar Deinze. Welkom, Sebastian!

Ernesto Mancebo – Goalkeeper coach

De club verwelkomt dit seizoen een nieuwe goalkeeper coach. Ernesto Mancebo komt uit Spanje en studeerde af als goalkeeper coach aan de Spaanse voetbalfederatie. Hij trainde o.a. doelmannen bij Marbella FC en Málaga CF. Dit seizoen zal hij de trainingen verzorgen voor onze doelmannen: Nacho, William, Dries en Simon. Welkom Ernesto!  

Moises Falces Prieto – Head of Performance 

Voor de 36-jarige is het zijn derde seizoen bij KMSK Deinze. In zijn eerste jaar was hij Strength and conditioning coach, maar vorig seizoen kreeg hij een nieuwe functie: Head of Performance. Moises heeft een Doctoraat in Sportwetenschappen en is onderzoeker in Football High Performance. Daarnaast is hij docent aan de Isabel I Universiteit in de opleiding Sportwetenschappen.

Moises begeleidt o.a. spelers tijdens de opwarming van de trainingen op het veld en zorgt ervoor dat onze Tigers in topconditie blijven. Voor zijn komst bij KMSK Deinze was hij al aan de slag bij de Spaanse clubs Dos Hermanas CF, Marcet Academy, UA Horta, CE Europa en Terrassa FC.

 

Samuel Lopez Mariscal – Strength and Conditioning Coach and Recovery Coach

De 34-jarige Samuel heeft een dubbele functie als Strength & conditioning coach en recovery coach. De Spanjaard begeleidt geblesseerde spelers en werkt preventief met de niet-geblesseerde spelers. Hij heeft o.a. ervaring bij de jeugdacademie van het vrouwenelftal van Málaga CF en was individueel analist bij de jeugdacademie van Real Betis. Ook voor Samuel is seizoen 24-25 het derde seizoen bij onze Tigers.

 

Javier Iglesias - Strength and Conditioning Coach and Data Performance

Voor Javier is het zijn tweede seizoen bij KMSK Deinze als Strength & conditioning coach/Data Performance. De Spanjaard afkomstig uit Cadiz is ex-voetballer geweest bij Xerez CD, Atc. Sanluqueno, La Pobla de Mafumet, CE Europa, Gava, Horta. Hij was eerder werkzaam als physical coach bij Cerdanyola en U.Atc Horta. 

 

Jelle Sevenhant – Video-analyst

De 29-jarige Jelle Sevenhant uit Brugge is fulltime video-analist van de club. Jelle begint aan zijn derde seizoen bij onze Tigers en is verantwoordelijk voor de video-analyse van onze A-kern. Eerder werkte hij voor KSV Oostkamp en RFC Knokke. Vorig jaar heeft Jelle ook extra ervaring opgedaan bij de nationale ploeg van Congo. Sinds enkele maanden kan je hem tijdens de interlandbreak vinden als video-analist van de nationale ploeg van Oeganda.

 

Boris Roobaert – Video-analyst 

De 33-jarige Deinzenaar Boris Roobaert is al sinds 2020 de video-analist voor het eerste elftal. Hij rapporteert ook scoutingsverslagen aan de staff van onze A-kern. Voordien was hij nog hoofdcoach van de U17-U19 (van 2017 tot 2019) en T3 van het eerste elftal in het seizoen 2019-2020.

 

Kinesisten:

Vaste kinesisten Dirk Thierie en Kyeran Zahmoul blijven dit seizoen ook onze spelers verzorgen. Nieuw bij de kinés van de club is Spanjaard Miguel Madrigal Gómez.

 

Perico Pérez Frías – Nutritionist

Vanaf dit seizoen wordt de Spanjaard Perico Pérez Frías de nutritionist van de club. Hij houdt zich bezig met alle aspecten van voeding en zorgt ervoor dat onze Tigers op maat gemaakte voedingsadviezen krijgen, zodat ze fit aan het seizoen kunnen starten.

Team management:

  • Stefaan Vergote (team manager)
  • Thomas Anseeuw (assistent team-manager)
  • Eddy Bekaert (afgevaardigde)

En natuurlijk niet te vergeten, onze kitmannen en greenkeepers:

  • Eddy Haes (kitman)
  • Filip Bekaert (kitman)
  • Kristof De Baere (greenkeeper)
  • André Van de Velde (assistent greenkeeper)

Van links naar rechts: 

 

Miguel Madrigal Gómez, Dirk Thierie, Javier Iglesias, Samuel Lopez, Ernesto Mancebo, Frédéric De Meyer, Hernán Losada, Sébastian Setti, Moises Prieto, Jelle Sevenhant, Stefaan Vergote, Kyeran Zahmoul, Perico Pérez. 

GOUDEN RELATIES

Grandis StarCasino Playsia TV Jako (1)