ZA 27.04

16U00

Competitie

Patro Eisden MM - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

Ticketinformatie: KMSK Deinze vs. Zulte Waregem

Nieuws Bericht geplaatst op donderdag 29 februari 2024

Op zaterdag 30 maart om 20u staat de langverwachte derby tegen Zulte Waregem op het programma in onze Dakota Arena. Wij kregen de laatste dagen al heel wat aanvragen binnen voor tickets en hospitality. Daarom willen wij jullie hieronder een duidelijke tijdslijn geven voor onze ticketverkoop.

 

Maandag 4 maart: voorrangsperiode abonnees.

Van maandag 4 maart om 12u t.e.m. zondag 17 maart geven we onze trouwe abonnees een voorrangsperiode. Elk abonnee kan dan online of aan het secretariaat  max. 2 extra tickets bestellen voor onze derby. Deze voorrangsperiode is ook geldig voor halfseizoensabonnementen.

Let op: het is verplicht om alle informatie door te geven, zowel online als in het secretariaat, van de 2 personen die je wil meenemen naar de wedstrijd. Maak dus zeker op voorhand een Roboticket-account aan voor je familie/vrienden.

  • Voornaam
  • Naam
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer
  • Emailadres
  • Adres

 

Maandag 18 maart: vrije ticketverkoop.

De nog beschikbare tickets zullen in vrije verkoop gaan op maandag 18 maart. Dan pas kan je als niet-abonnee een ticket kopen voor KMSK Deinze vs. Zulte Waregem. Opnieuw heb je hier ook de gegevens nodig van je familie/vrienden. Hier zal geen limiet staan op het aantal tickets. Snel zijn is dus de boodschap!

 

29 maart om 20u: sluiting ticketverkoop.

Op vrijdag 29 maart om 20u sluiten we de ticketverkoop. Zorg er dus voor dat je zeker voor deze datum je tickets hebt aangekocht, want het loket is gesloten op weddstrijddag.

 

Hospitality - uitverkocht:

De VIP-lounge is, meer dan een maand op voorhand, volledig UITVERKOCHT. Onze huidige partners kregen hiervoor een voorrangsperiode.  Wij willen ook partners Grandis & Filliers bedanken voor de extra ruimte die zij ter beschikking stellen voor onze VIP-gasten.

Wil je er bij zijn voor de laatste twee thuiswedstrijden (Royal Francs Borains, Lommel SK)? Wees dan snel en stuur een mail naar hospitality@kmskdeinze.be

 

Ticketprijzen:

 

Zittribune A – B : €25

Zittribune AA-BB: €20

Staantribune (G- C): €10

 

Tip: Geniet online van -10% korting op je ticket als je online koopt!

 

Openingsuren secretariaat:

 

Ma-Di-Do-Vrij: van 9u tot 12u en van 14u00 tot 17u.

 

Woe: van 9u tot 12u en van 14u00 tot 18u.

 

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO