ZA 27.04

16U00

Competitie

Patro Eisden MM - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

Samen tegen racisme.

Nieuws Bericht geplaatst op maandag 26 februari 2024

In de voorbije maanden werden we binnen onze club, zowel tijdens jeugdwedstrijden als bij ons eerste elftal, geconfronteerd met gevallen van racisme. Als club staan we voor inclusiviteit, respect en tolereren we dergelijk gedrag niet. Daarom zijn we vastbesloten om hard op te treden.

Tijdens onze laatste thuiswedstrijd tegen K. Beerschot, werden we helaas geconfronteerd met een teleurstellend incident in onze VIP-lounge. Een partner van KMSK Deinze heeft daar een racistische opmerking gemaakt over onze speler Souleymane Anne.

Om onze spelers te beschermen en om een duidelijk signaal te geven dat racisme geen plaats heeft binnen onze club, hebben we besloten om de samenwerking met deze partner per direct stop te zetten. Bovendien zal volgens het bondsreglement deze persoon een stadionverbod krijgen tot het einde van het seizoen.

Onze volgende thuiswedstrijd tegen RSCA Futures op zaterdag 2 maart om 20u, zal dan ook in het teken staan van de anti-racismecampagne 'Geef racisme een rode kaart'.

We hopen met bovenstaande acties een duidelijk statement te geven aan onze partners, supporters, spelers en jeugdspelers: in Deinze is er GEEN plaats voor racisme of elke vorm van discriminatie. In de toekomst zullen we ons blijven inzetten voor een omgeving waarin iedereen zich veilig en gerespecteerd voelt, zowel op als buiten het veld.

 

Laten we samen, op een positieve manier, onze Tigers blijven aanmoedigen.

 

 

KMSK Deinze

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO