WO 31.07

19U00

Oefenwedstrijd

KMSK Deinze - Sparta Petegem

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

ABONNEMENTEN 24-25

Koop nu je abonnement voor het nieuwe seizoen!

Partner Campro verlengt twee jaar!

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 21 februari 2024

Niet alleen op het veld, maar ook naast het veld werken we verder aan de toekomst van onze club. We zijn dan ook verheugd om aan te kondigen dat onze partner, Campro, zijn contract heeft verlengd met twee jaar. Dit betekent niet alleen dat we onze samenwerking met een gewaardeerde partner voortzetten, maar ook dat we een stap voorwaarts zetten in de veiligheid van ons stadion.

Met hun expertise in beveiligingstechnologie zal Campro geavanceerde veiligheidscamera’s installeren in onze Dakota Arena. Deze camera's zijn niet enkel bedoeld om de veiligheid van alle supporters in het stadion te waarborgen, maar zullen ook een cruciale rol spelen bij het identificeren van individuen, vooral tijdens risicovolle wedstrijden.

Wij willen hen alvast bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen in ons team!

 

Over Campro:

 

Met meer dan twintig jaar ervaring in de sector van technische beveiligingsoplossingen, heeft Campro een stevige reputatie opgebouwd als een betrouwbare leverancier van innovatieve beveiligingsoplossingen. Het bedrijf biedt een breed assortiment aan diensten, waaronder advies, levering en installatie, om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van klanten in verschillende sectoren, variërend van particuliere woningen tot commerciële bedrijven en openbare ruimtes.

 

Voor meer informatie over Campro en de aangeboden diensten: www.campro.be

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed StarCasino Playsia TV JAKO