ZO 12.05

16U00

Competitie

KMSK Deinze - Lommel SK

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

ABONNEMENTEN 24-25

Koop nu je abonnement voor het nieuwe seizoen!

KMSK Deinze verwelkomt Stefan Berth als nieuwe Sales Director

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 07 februari 2024

KMSK Deinze is verheugd om Stefan Berth aan te kondigen als nieuwe Sales Director. Met een grote passie voor voetbal en een solide professionele achtergrond, is Stefan Berth verheugd om zijn expertise te verenigen met zijn liefde voor de sport in zijn nieuwe rol bij KMSK Deinze.

Stefan zijn voornaamste doel als Sales Director is het versterken van de bestaande partnerschappen van KMSK Deinze en het aangaan van nieuwe samenwerkingen om gezamenlijk te werken aan een bloeiende toekomst voor de club.

Als mede-eigenaar van Nexxcom en trotse partner van Deinze gedurende de afgelopen 4 jaar, is Stefan overtuigd van het potentieel van de club. Samen met het team zal hij bouwen aan een nog sterkere verbondenheid binnen de stad en de status van de club als familieclub verder versterken.

Stefan Berth: "Als langdurige inwoner van Deinze en voormalig jeugdtrainer in Vinkt, koester ik een sterke verbondenheid met onze stad en haar voetbaltradities. Mijn zoon maakt ook deel uit van de jeugdopleiding van Deinze, wat mijn band met de club nog verder versterkt. Voor mij voelt deze nieuwe rol als een natuurlijke stap, bijna als een terugkeer naar huis. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het salesteam en mijn medecollega’s. Laten we samen deze reis beginnen. Ik sta alvast te popelen om alle partners te ontmoeten en samen te werken aan de toekomst van KMSK Deinze."

 

Welkom Stefan!

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO