ZO 12.05

16U00

Competitie

KMSK Deinze - Lommel SK

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

ABONNEMENTEN 24-25

Koop nu je abonnement voor het nieuwe seizoen!

KMSK Deinze verwelkomt Jaime Sierra!

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 02 februari 2024

In de laatste minuten van de transfer deadline day heeft KMSK Deinze een nieuwe aanwinst weten binnen te halen: Spaanse middenvelder Jaime Sierra.

De 25-jarige centrale middenvelder, afkomstig uit Madrid en voorheen actief bij Atlético Baleares, tekent een contract bij onze Tigers tot juni 2024.

Sierra heeft zijn opleiding genoten in de jeugdacademies van zowel Real Madrid als Valencia CF, en heeft tevens ervaring opgedaan bij het tweede elftal van CD Leganés en in LaLiga 2 met UD Logroñés.

 

Sportief Directeur Adrián Espárraga: « Jaime kan het team positieve bijdragen leveren. Hij is een speler die op beide posities van het middenveld kan spelen en het team kan helpen bij het behalen van de gestelde doelen. Hij is nog jong en heeft een aanzienlijke ruimte om zich te verbeteren en ons zijn groot potentieel te laten zien.»

Jaime Sierra: «  In de eerste plaats ben ik zeer trots om bij deze historische club te tekenen. Ik kijk ernaar uit om mijn teamgenoten, het personeel en andere mensen binnen de club te ontmoeten en mijn uiterste best te doen voor het team. Ik kom met groot enthousiasme om de gestelde doelen te behalen en deze samen met jullie te vieren. »

 

Welkom, Jaime! 🧡🖤

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO