ZO 12.05

16U00

Competitie

KMSK Deinze - Lommel SK

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

Praktische info: Promotion Play-offs.

Nieuws Bericht geplaatst op maandag 22 april 2024

De reguliere competitie is afgerond en onze Tigers eindigen het seizoen op de derde plaats, slechts één punt verwijderd van rechtstreekse promotie. KMSK Deinze gaat nu de Promotion Play-offs in, samen met Lommel SK, SV Zulte Waregem en Patro Eisden Maasmechelen. Het doel is duidelijk: promotie naar 1A op zondag 26 mei. Om deze doelstelling te bereiken hebben we jullie steun nodig!

Op zaterdag 27 april om 16.00 uur trekken we naar Patro Eisden Maasmechelen voor de heenwedstrijd. Op woensdag 1 mei om 16.00 uur verwelkomen we de Maasmechelse ploeg voor de terugwedstrijd in onze eigen Dakota Arena.

We willen al onze supporters bedanken voor hun steun tijdens de reguliere competitie. Daarom organiseren we vanuit de club meerdere acties;

 

  • Alle thuiswedstrijden van de play-offs zijn inbegrepen voor supporters met een seizoensabonnement.
  • De club verkoopt alle tickets voor de thuiswedstrijd tegen Patro Eisden online aan slechts €5. Koop je je ticket aan het secretariaat? Dan betaal je €10.
  • De club geeft gratis tickets aan alle supporters die meereizen naar Patro Eisden Maasmechelen op zaterdag 27 april. Let op: er geldt verplichte combiregeling. Schrijf je voor vrijdag 16u in op de lijst bij supportersgroep Sfeergoep 818 of De Blussers.
  • Alle meegereisde supporters krijgen ook een voucher in hun mailbox die ingeruild kan worden voor een gratis ticket voor de terugwedstrijd tegen Patro Eisden Maasmechelen op woensdag 1 mei om 16u in de Dakota Arena.
  • Ben je abonnee? Dan krijg je een ook een voucher en mag je een extra persoon gratis uitnodigen voor de terugwedstrijd tegen Patro Eisden.

 

Informatie Patro Eisden Maasmechelen – KMSK Deinze

 

LOCATIE:

Patrostadion

Kolenmijn Limburg-Maaslaan 2, 3630 Maasmechelen

 

DATUM EN TIJD:

Zaterdag 27 april 2024

Aftrap: 16:00 uur

 

TICKETS (combiregeling):

De club schenkt gratis tickets aan alle supporters die meereizen naar Patro Eisden Maasmechelen.

Opgepast: er geldt een verplichte combiregeling. Zorg er dus voor dat je op de lijst staat bij onze supportersgroepen Sfeergroep 818 en De Blussers. Zij bezorgen jullie de tickets.

 

Informatie KMSK Deinze – Patro Eisden Maasmechelen

LOCATIE:

Dakota Arena

Stadionlaan 5, 9800 Deinze

 

DATUM EN TIJD:

 

Woensdag 1 mei om 16u00

Aftrap: 16:00 uur

De deuren gaan open om 14:30 uur.

 

TICKETS (combiregeling):

 

De club verkoopt alle tickets in het stadion online aan slechts €5! Koop je je ticket aan het secretariaat? Dan betaal je €10. Op de dag van de wedstrijd zullen de loketten GESLOTEN zijn. Om lange wachttijden te voorkomen, adviseren wij jullie om jullie tickets vooraf online aan te schaffen.

 

Online tickets: €5

Aan het secretariaat: €10

Voor abonnees of meegereisde supporters naar Maasmechelen: GRATIS.

 

 

Opgepast: ticketverkoop online sluit woensdag 1 mei om 12:00.

 

 

 

We kijken er alvast naar uit om opnieuw te kunnen rekenen op jullie massale steun!

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO