ZA 02.03

20U00

Competitie

KMSK Deinze - RSCA Futures

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

Persbericht: incidenten derby Zulte Waregem – KMSK Deinze.

Nieuws Bericht geplaatst op maandag 25 september 2023

Allereerst willen we onze supporters van harte bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun tijdens onze recente derby tegen Zulte Waregem. Jammer genoeg kunnen we in het persbericht van onze buren lezen dat het gebruik van pyrotechnisch materiaal aanzienlijke schade heeft veroorzaakt aan de bezoekerssectie. Als club hebben we altijd gestreefd naar een veilige en aangename omgeving voor alle supporters, en dergelijk gedrag past niet binnen deze visie.

Het is belangrijk te benadrukken dat we als club dergelijk gedrag niet tolereren. We hebben in het verleden, maar ook een dag voor de wedstrijd, gesprekken gevoerd met onze supportersclub om dit soort incidenten te voorkomen en om de sportieve rivaliteit op een positieve manier te uiten. We geloven in fairplay en de principes van respect en sportiviteit op en naast het veld.

In afwachting van het rapport met de gedetailleerde schadebeoordeling, zullen we nauw samenwerken met Essevee om de schade en de situatie te onderzoeken. De verantwoordelijken zullen dan ook zorgvuldig worden geïdentificeerd en aansprakelijk worden gehouden voor de aangebrachte schade. In de Croky Cup-wedstrijd van vorige seizoen tegen Zulte Waregem ontstond er ook schade in ons bezoekersvak. Tot op heden is dit incident nog niet afgehandeld. Het is dus van groot belang dat beide clubs lessen trekken uit deze incidenten en gezamenlijk naar oplossingen zoeken.

Desondanks willen we de focus blijven leggen op het positieve aspect van deze derby. We moedigen onze supporters aan om onze club te blijven steunen met dezelfde passie en enthousiasme, maar altijd met het besef dat we als supporters ook verantwoordelijk zijn voor het behouden van een goede reputatie voor onze club.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO