ZA 02.03

20U00

Competitie

KMSK Deinze - RSCA Futures

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

KMSK Deinze bezoekt Kat op de Dool op Werelddierendag

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 04 oktober 2023

Deinze, 4 oktober 2023 – In het kader van Werelddierendag toonden enkele spelers van KMSK Deinze, waaronder Alessio Staelens, Nacho Miras, Emilio Kehrer, Ilhan Fandi, Ayman Kassimi, Andreas Spegelaere en Denis Prychynenko, hun warme hart door een bezoek te brengen aan het lokale kattenasiel 'Kat op de Dool' in Deinze.

Kat op de Dool, gelegen in hartje Deinze, is een toevluchtsoord voor zwervende, tamme huiskatten en kittens in de regio. De katten die hier terechtkomen, worden vaak achtergelaten, gevonden of komen via afstand binnen. Onder de toegewijde zorg van asielbeheerster Patricia Rotsaert en andere verzorgers, worden deze dieren liefdevol opgevangen en verzorgd. Na het voldoen aan alle wettelijke vereisten van de Vlaamse overheid, worden de katten ter adoptie aangeboden, zowel op de website van het asiel als op adopteereendier.be. Wat dit asiel nog bewonderenswaardiger maakt, is hun anti-euthanasiebeleid, waarbij elk leven gerespecteerd wordt en er gestreefd wordt naar het vinden van een warme, permanente thuis voor elke kat.

KMSK Deinze wil dit mooi initiatief steunen. Veel van deze katten zijn op zoek naar een warme, liefdevolle thuis. Als je overweegt om een nieuw huisdier te adopteren en het leven van een kat wil veranderen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Kat op de Dool. Je kunt hen bereiken via telefoon op (+32) 494 47 70 86 of via e-mail: katodd1@telenet.be. Financiële steun is ook altijd welkom en kan worden overgemaakt naar het rekeningnummer BE07 8901 2444 4866.

KMSK Deinze en Kat op de Dool wil iedereen bedanken die zich inzet voor het welzijn van dieren, niet alleen op Werelddierendag, maar elke dag van het jaar.

 

Adopt, don’t shop!

 

Website: www.kat-op-de-dool.be

Telefoon: op (+32) 494 47 70 86

E-mail: katodd1@telenet.be

Rekeningnummer : BE07 8901 2444 4866

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO