ZA 27.04

16U00

Competitie

Patro Eisden MM - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

KMSK Deinze verwelkomt Víctor Álvarez!

Nieuws Bericht geplaatst op donderdag 17 augustus 2023

Onze Tigers hebben er een nieuwe linkervleugelverdediger bij. De 30-jarige Víctor Álvarez zal komend seizoen Oranje-Zwart versterken. Hij tekent een contract voor één seizoen.

Álvarez brengt een schat aan ervaring met zich mee naar Deinze. Tussen 2013 en 2017 was hij actief voor Espanyol Barcelona, dat destijds deelnam aan LaLiga. Na zijn tijd in Spanje trok hij in 2017 naar Rusland om voor Arsenal Toela te spelen, dat toen uitkwam in de Premier Liga, de hoogste voetbalcompetitie van Rusland. Daarbij maakte hij ook twee basisoptredens in kwalificatiewedstrijden voor de Europa League. Zijn reis leidde hem in januari 2021 naar Pafos FC in Cyprus. Echter, na een blessure in juli van dat jaar, werd zijn contract beëindigd. Voor zijn overstap naar KMSK Deinze trainde Víctor bij een Spaanse club uit de derde divisie.

Adrián Espárraga (Sportief directeur): “Víctor Álvarez heeft veel ervaring in het professioneel voetbal. Hij komt één seizoen naar de Dakota Arena om de blessure van Jannes op te vangen. Ik ben er zeker van dat hij veel waarde zal bijbrengen aan het team met zijn kwaliteiten en leiderschap.”

Welkom, Víctor!

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO