ZA 02.12

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Club NXT

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

KMSK Deinze x Rabot Vins: wijnactie t.v.v. onze jeugdacademie!

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 08 november 2023

Beste supporters,

 

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze wijnactie ter ondersteuning van onze jeugdacademie officieel van start is gegaan! In samenwerking met Rabotvins hebben we een selectie van hoogwaardige wijnen samengesteld tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Om jullie de kans te geven deze heerlijke wijnen te proeven, nodigen we jullie graag uit voor een exclusieve wijndegustatie op woensdag 15 november, van 17u30 tot 21u, in de VIP-lounge van KMSK Deinze.

 

Vergeet niet om je aan te melden voor de wijndegustatie vóór 8 november door een e-mail te sturen naar annelies.van.hyfte@kmskdeinze.be. Daarnaast willen we jullie herinneren dat bestellingen voor deze wijnen geplaatst kunnen worden tot zondag 3 december. Door deel te nemen aan deze actie, steun je niet alleen onze club, maar kun je ook thuis genieten van uitstekende kwaliteitswijnen.

 

We willen jullie bedanken voor jullie onvoorwaardelijke steun aan KMSK Deinze. Laten we samen van deze wijnactie een groot succes maken en zo onze jeugdacademie versterken.

 

Jullie kunnen de wijnfolder hier alvast bekijken. 

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Playsia TV Tachikawa house JAKO