ZA 02.03

20U00

Competitie

KMSK Deinze - RSCA Futures

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

KMSK Deinze vs. CLUB NXT op zaterdag 2 december!

Nieuws Bericht geplaatst op dinsdag 28 november 2023

Na de overwinning van afgelopen zaterdag in Francs Borains doet KMSK Deinze een goede zaak in het klassement. Met drie extra punten klimmen we naar de top 3, op drie punten van koploper K. Beerschot VA*. Aanstaande zaterdag, 2 december, staan onze Tigers voor de uitdaging om hun positie aan de top te behouden met de komst van Club NXT. We rekenen op jullie massale aanwezigheid en steun! Alle informatie om deze belangrijke wedstrijd bij te wonen, kan je hieronder vinden.

LOCATIE:

Dakota Arena

Stadionlaan 5, 9800 Deinze

 

DATUM EN TIJD:

Zaterdag 2 december 2023

Aftrap: 20:00 uur

De deuren gaan open om 18:30 uur.

Start pre-party in de tent: 18:30 uur

 

PRE-PARTY:

Sfeergroep 818 en DJ X-TOF slaan de handen in elkaar voor een feestje in onze tent! Voor de wedstrijd draait DJ X-TOF wat old school classics-plaatjes als opwarmer voor Retro Reunion in de Brielpoort na de wedstrijd. 

Heb je al een ticket voor Retro Reunion? Dan mag je gratis naar de pre-party én de wedstrijd. Scoor je gratis ticket vóór 1 december via tickets@kmskdeinze.be of bij het secretariaat.

TICKETS:

Tickets zijn beschikbaar via online aankoop of bij het secretariaat. Op de dag van de wedstrijd zullen de loketten ook open zijn. Om lange wachttijden te voorkomen, adviseren wij jullie om jullie tickets vooraf online aan te schaffen.

 

PRIJZEN:

 

Staanplaats: €10

Zitplaats CAT 2: €20

Zitplaats CAT 1: €25

 

FOOTLUNCH:

Schrijf je in voor de Footlunch in de jeugdkantine vóór de wedstrijd! Voor slechts 23 euro krijg je een glaasje cava of fruitsap, vol-au-vent met puree en een smakelijk dessert voorgeschoteld. Inschrijven is mogelijk tot en met woensdag 29 november op https://hospitality.kmskdeinze.be ! 

 

MATCHSPONSOR:

Corgas - http://www.corgas.be 

T&T Torfs gebroeders - https://www.torfsgebroeders.eu 

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO