WO 31.07

19U00

Oefenwedstrijd

KMSK Deinze - Sparta Petegem

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

ABONNEMENTEN 24-25

Koop nu je abonnement voor het nieuwe seizoen!

Hans Somers is de nieuwe hoofdcoach van KMSK Deinze!

Nieuws Bericht geplaatst op dinsdag 14 november 2023

Hans Somers is vanaf vandaag officieel de nieuwe hoofdcoach van KMSK Deinze en neemt daarmee het roer over van Marc Grosjean. Deze benoeming brengt niet alleen een nieuwe coach naar onze club, maar ook zijn ervaren assistent Hans Visser.

De 45-jarige Mechelaar was tot oktober werkzaam bij OH Leuven, waar hij gedurende 9 wedstrijden te werk was als T2 van Marc Brys.

In het seizoen 2018-2019 werd hij aangesteld als T1 van de U18 van KRC Genk. Met deze lichting werd hij zowel in 2019 als in 2020 kampioen. In juni 2020 werd Somers, na het vertrek van Kevin Van Dessel, doorgeschoven als beloftencoach van Jong Genk. In het seizoen 2021-2022 werd hij ongeslagen kampioen en verzekerde hij de promotie naar de Challenger Pro League. Met Jong Genk eindigde hij vorig seizoen uiteindelijk op de 11de plaats.

De voormalig middenvelder bij Lierse SK, FC Utrecht en Trabzonspor krijgt nu de kans om zijn stempel te drukken op de ambities van KMSK Deinze.

Sportief Directeur Adrián Espárraga kijkt alvast uit naar de samenwerking: "Hans komt met de intentie om voort te bouwen op het project dat Marc gestart is. Omdat de volledige staff aan boord blijft, zal deze integratie en continuïteit aanzienlijk soepeler verlopen. We streven ernaar om positieve resultaten te blijven behalen met Deinze."

 

Wij wensen je alvast veel succes, Hans!

 

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed StarCasino Playsia TV JAKO