ZA 02.03

20U00

Competitie

KMSK Deinze - RSCA Futures

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

ACAFP lanceert 'RISING STAR SINGAPORE'

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 13 oktober 2023

ACA Football Partners x Albirex Niigata Singapore zullen "RISING STAR SINGAPORE" lanceren. Geselecteerde spelers krijgen de kans om in 2024 stage te lopen bij KMSK Deinze.

ACA Football Partners is verheugd de lancering aan te kondigen van "RISING STAR SINGAPORE", een project dat een selectieproces biedt voor jeugdspelers in samenwerking met Albirex Niigata FC Singapore en een kortdurende stagekans bij KMSK Deinze in België.

Sinds december 2022 onderhoudt KMSK Deinze, dat eigendom is van ACAFP, nauwe banden met Albirex Niigata FC Singapore. In deze periode hebben ze een uitgebreide samenwerking opgebouwd, met als doel hun voetbalactiviteiten tussen Europa en Azië uit te breiden. Dit initiatief volgde op de verwerving van de nationale teamspeler Ilhan Fandi (20). We zijn verheugd aan te kondigen dat we een nieuw project genaamd "RISING STAR SINGAPORE" lanceren om onze projecten verder uit te breiden.

In dit project zal Albirex Niigata FC Singapore jeugdselecties uitvoeren voor de U15- en U17-teams, en de drie geselecteerde spelers (nog te bevestigen) krijgen de kans om deel te nemen aan een kortdurend stageprogramma bij KMSK Deinze volgend jaar. Via dit project werkt ACAFP samen met PVF, een van de grootste academies in Vietnam, om drie PVF U15-spelers zowel op als naast het veld ervaring te laten opdoen door trainingen met het A-team van Deinze. Sommige spelers zijn nu doorgestroomd naar PVF U21 en spelen een actieve rol. Dit initiatief van ACAFP heeft tot doel de ontwikkeling van het voetbal en de carrièremogelijkheden voor mensen in de voetbalindustrie in Azië te bevorderen. Dit wordt bereikt door de implementatie van RISING STAR-projecten in verschillende Aziatische landen.

Er zal later een documentaire worden gemaakt om de achtergrondverhalen te vertellen.

Reactie van de heer Daisuke Korenaga, voorzitter van Albirex Niigata Singapore:

"We hebben recent aangekondigd dat Albirex Niigata FC Singapore zijn beleid zal veranderen van een traditioneel team voornamelijk bestaande uit Japanse spelers naar een team voornamelijk bestaande uit Singaporese spelers vanaf het seizoen 2024. In lijn met deze verandering zal de club zijn jeugdteam verder versterken. Deze november houden we try-outs om getalenteerde spelers te identificeren voor onze U15- en U17-ploegen. Het clubpersoneel kijkt uit naar de deelname van de spelers die de toekomst van de club zullen zijn. Bovendien zullen met de hulp van onze partner KMSK Deinze enkele van de beste geselecteerde spelers de kans krijgen om in België te trainen. We geloven dat dit een waardevol project zal zijn om Singapore te verbinden met de rest van de wereld. De club is toegewijd aan de toekomst van Singaporese atleten op wereldwijd niveau. We kijken ernaar uit om onze dromen met u, onze supporters en de gemeenschap te delen."

 

Reactie van Hiroyuki Ono, CEO van ACAFP:

"We zijn verheugd om ons nieuwe project aan te kondigen in samenwerking met onze partner Albirex Niigata FC Singapore om een stagekans te bieden voor de jongere generatie in Singapore. Door stagekansen te bieden voor jeugdspelers bij KMSK Deinze, dat geweldige faciliteiten en ervaren coaches heeft, geloven we dat dit hen helpt om zich te ontwikkelen op het gebied van voetbalniveau en hen ook helpt om hun horizon te verbreden naar de wereld om ervaring buiten het veld op te doen en hun carrièrepaden te verbreden. Wat dit project deze keer uniek maakt, is dat de aanmelding open zal zijn voor iedereen, dus er is een kans voor iedereen. We hopen dat dit RISING STAR-project een bestemming zal zijn voor kinderen die een voetbalcarrière willen opbouwen met een globale mindset. Tot snel!"

 

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO