ZO 08.10

19U15

Competitie

Lierse K - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

Officieel persbericht: uitspraak tijdelijke tribune

Nieuws Bericht geplaatst op dinsdag 17 januari 2023

Deze morgen heeft de advocaat van de club akte genomen van de mondelinge beslissing van de burgerlijke rechtbank. In afwachting van het strafproces, zou de tijdelijke tribune in onze Dakota Arena niet gebruikt mogen worden.

KMSK Deinze heeft tot op heden nog geen officiële schriftelijke uitspraak ontvangen van de burgerlijke rechtbank. Zodra de club dit document ontvangt, zal deze grondig geanalyseerd worden. Pas na analyse zal de club transparant communiceren over toekomstige beslissingen. 

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Playsia TV Tachikawa house JAKO