ZO 12.05

16U00

Competitie

KMSK Deinze - Lommel SK

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

Welkom, William de Camargo!

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 02 september 2022

De transferdeadline komt in zicht, maar onze transfermolen blijft voorlopig draaien. We verwelkomen de flankaanvaller, William de Camargo. KMSK Deinze huurt de Braziliaan voor 1 seizoen van CD Leganés uit de Spaanse tweedeklas (La Liga 2).

De 23-jarige flankspeler werd geboren in het Braziliaanse Sao José do Rio Preto. In 2017, op 18-jarige leeftijd, begon hij aan een Spaans avontuur bij CD Leganés. Zijn Spaanse reis werd 1 seizoen onderbroken door een tussenstop bij Karpaty Lviv in Oekraïne. Daarna werd hij telkens verhuurd aan Spaanse clubs uit La Liga 2. Nu tekent de Camargo voor 1 seizoen bij Oranje-Zwart.

Adrián Espárraga (Sporting director): "William is heel sterk aan de bal en hij heeft de kwaliteit om vooruit te voetballen. Hij viel ons op door zijn passing en hij lokt iets extra uit rond de 16. Hierdoor brengt hij geregeld ploegmaten in een scoringspositie en pikt hij geregeld een assist mee."

William de Camargo: "Ik voel me hier heel goed en ben ontzettend tevreden met de ontvangst van alle mensen in de club en mijn teamgenoten. Ik ben ook zeer verrast over de structuur van de club. KMSK Deinze is zeer professioneel en wil alles op de juiste manier aanpakken. Ik zal alvast mijn uiterste best doen om mijn steentje bij te dragen aan de ploeg en de club."

 

Welkom, William!

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO