ZA 11.02

20U45

Competitie

KMSK Deinze - RSCA Futures

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

Welkom, Steve De Ridder!

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 07 september 2022

De laatste transferdag! Dat betekent voor vele clubs nog een lastminute transfer, ook voor KMSK Deinze. Vanavond mogen we Steve De Ridder verwelkomen.

De 35-jarige aanvallende middenvelder wordt gehuurd van eersteklasser STVV en tekent een contract van 1 seizoen. Steve startte zijn professionele carrière bij KAA Gent in 2006. Het volgende jaar werd hij twee jaar uitgeleend aan KFC Vigor Wuitens Hamme, waar hij groeide en werd beloond met een transfer naar De Graafschap (Eredivisie). Daar speelde hij in drie seizoenen bijna honderd competitiewedstrijden, waarin hij twaalf keer scoorde.

In 2011 vertrok de middenvelder naar Engeland. De Belg speelde o.a. bij Southampton (Championship/Premier League) en de Bolton Wanderers (Championship). In 2013 keerde hij terug naar de Nederlandse Eredivisie waar hij 10 goals scoorde voor FC Utrecht.

In 2014 werd hij getransfereerd naar FC Kopenhagen, die verhuurden hem het daaropvolgende seizoen aan Zulte Waregem. Sindsdien bleef Steve in België en speelde hij drie seizoenen voor Sporting Lokeren en drie seizoenen voor STVV, waar hij tijdens het seizoen 2020-2021 aanvoerder werd.

 

Adrián Espárraga (Sporting director): “ Steve is een zeer ervaren speler die zich bij ons project aansluit om zijn leiderschap en kennis aan te bieden. Op het veld kan hij zich perfect aanpassen aan onze speelstijl. Hij zal dus zowel als aanvallende of centrale middenvelder veel positieve zaken kunnen bijbrengen aan de groep.”

Steve De Ridder: “ Ik hoop hier mijn bijdrage te leveren aan deze jonge ploeg en dat  mijn ervaring de club zal helpen. Ik kijk er alvast naar uit om de fans te ontmoeten deze zondag voor onze thuiswedstrijd tegen RWDM! "

 

 

Welkom, Steve!

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens GGG DEA MGG