ZA 01.10

20U00

Competitie

K Beerschot VA - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

Blessurenieuws: week 38

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 21 september 2022

Lees hier de wekelijkse update over de geblesseerde spelers.

Er is helaas een nieuwe naam op het lijstje van de geblesseerden. Kenneth Schuermans viel afgelopen weekend uit met pijn aan de enkel. Er worden momenteel nog verdere onderzoeken gedaan, maar een breuk wordt niet uitgesloten.

Onze andere namen in die ziekenboeg blijven positief evolueren. Toch komt de eerste wedstrijd na de internationale break waarschijnlijk nog te vroeg voor Gonzalo Almenara en Mamadou Koné. Die laatste traint na zijn enkelblessure wel opnieuw mee op het veld.

Ook Rousseau De Poorter en William Dutoit werken dagelijks hard aan hun herstel. Beiden wisselen de fitness af met training op het veld. Zowel bij Rousseau als bij William zien we een positieve progressie.

Keep on the good work, boys!

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens GGG DEA MGG