ZA 27.04

16U00

Competitie

Patro Eisden MM - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

KMSK Deinze wordt lid van EFDN

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 20 juli 2022

KMSK Deinze wordt officieel lid van EFDN, het European Football for Development Network. Als familieclub proberen we onze activiteiten altijd vanuit een familieperspectief te benaderen, om zo iedereen het gevoel te geven erbij te horen. Via ons maatschappelijk engagement willen we onze verantwoordelijkheden binnen de stad Deinze en de gemeenschap verder uitbouwen. Door lid te worden van EFDN willen we, als club, de lokale gemeenschap de best mogelijke sociale ondersteuning kunnen bieden.

Omdat we van mening zijn dat de club nog in een leerfase zit wat betreft community-activiteiten, hopen we via het partnership met EFDN te leren hoe we een community-programma kunnen ontwikkelen. Dit zal ons helpen eigen programma’s te ontwikkelen, organiseren en te beheren. Dit proces zal zowel nuttig zijn voor de club alsook voor andere clubs die zich in de toekomst bij het netwerk zullen aansluiten. KMSK Deinze hoopt dan de opgedane kennis uit te breiden en te delen met andere nieuwkomers.

Binnen KMSK Deinze is het onze visie om de familie centraal te stellen, aangezien het belangrijk is dat alle verschillende leeftijden vertegenwoordigd zijn. We willen een ontmoetingsplaats zijn voor alle sociale groepen en hen een plek bieden om zich te ontwikkelen. Ook hechten we enorm veel belang aan de gemeenschap en omgeving. Daarvoor ontwikkelden we al eerder initiatieven. 

Ploggen

Samen met spelers van de jeugdacademie én het eerste elftal gingen we ploggen in provinciaal domein de Brielmeersen. Dit om jong en oud bewust te maken om zwerfafval te sorteren en niet zomaar te dumpen. Het woord plogging is een samentrekking van de woorden joggen en plocka (verzamelen), en is afkomstig uit Zweden. Ploggen is een sportieve manier om zwerfvuil op te ruimen.

Back to School

De club wil binnenkort alle nieuwe schoolkinderen voorzien van een lunchbox en een waterfles. Hiermee willen we hen bewust maken van het wegwerpafval dat vaak wordt gebruikt bij schoolmaaltijden. Veel kinderen nemen hun eten mee in folie en drinken in plastic flesjes. Met deze actie willen we hier verandering in brengen en de hoeveelheid afval verminderen.

 

Hubert Rovers, CEO van EFDN. “We zijn blij dat KMSK Deinze zich bij het netwerk aansluit. Deinze heeft heel wat ambities met betrekking tot de uitbouw van hun communitydepartement en nam al deel aan enkele veelbelovende maatschappelijke initiatieven. Als EFDN helpen we hen bij het opzetten en vormgeven van hun community-programma's.”

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO