ZA 27.04

16U00

Competitie

Patro Eisden MM - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

Welkom, Nacho Miras!

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 24 juni 2022

Nog een nieuwe aanwinst voor KMSK Deinze. De Spaanse keeper Ignacio ‘Nacho’ Miras Blanco (24) tekent een contract voor 2 seizoenen met optie voor een derde seizoen.

Nacho Miras werd op 19 juli 1997 geboren in de Spaanse stad Úbeda. Na een jeugdopleiding bij Granada FC keepte hij een seizoen bij de U19 van Atlético Sanluqueño. Vervolgens vertrok hij op Amerikaans avontuur naar Valparaiso Crusaders, dat hem na twee seizoenen nog even verhuurde aan North Carolina FC U23. In 2019 tekende de Spanjaard bij Réal Balompédica Linense (Primera División R.F.E.F.). De keeper komt nu naar KMSK Deinze en tekent een contract voor 2 + 1 seizoenen.

 

Nacho Miras: “Ik ben enorm blij om hier in Deinze te zijn! Ik ben ervan overtuigd dat dit een geweldig seizoen gaat worden en kan niet wachten om aan de slag te gaan om de ambities van de club en de fans waar te maken.”

 

Adrián Espárraga (Sporting Director): “Nacho is een fantastische keeper met heel wat potentieel voor de toekomst. Zijn reflexen op het doel zijn geweldig, hij heeft een competitieve mentaliteit en kan ook een leidersfiguur op het veld zijn. Ook zijn voetenwerk is zeer goed, wat belangrijk is voor de aanvallende fasen.”

 

Welkom, Nacho!

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO