ZO 05.05

16U00

Competitie

Lommel SK - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

TRANSFERNIEUWS: WELKOM ROBBE QUIRYNEN

Nieuws Bericht geplaatst op donderdag 27 januari 2022

KMSK Deinze verwelkomt Robbe Quirynen (20). Robbe komt over van Royal Antwerp FC en kan als linkerflank- of als rechterflankverdediger uitgespeeld worden. Hij blijft zeker tot eind dit seizoen.

Robbe werd geboren in het Antwerpse Malle en speelde bij Sint-Job FC en Cappellen FC, waarna hij in 2017 overstapte naar de jeugdacademie van Royal Antwerp FC. In 2019 maakte zijn debuut bij de A-kern, tijdens een wedstrijd tegen Waasland-Beveren. In het seizoen 19/20 speelde hij in totaal 5 wedstrijden met de A-kern, waaronder ook een Europa League kwalificatiematch en in de Beker van België. In het seizoen 2020/2021 werd hij uitgeleend aan Royal Excel Mouscron, maar keerde na de huurperiode terug naar RAFC. Dit seizoen speelde hij twee JPL-matchen en viel hij ook in tijdens de Europa League match tegen Olympiakos.

“Het is een ideale stap in mijn ontwikkeling. Ik hoop hier mijn niveau op te krikken om zo een mooie carrière te beginnen”, vertelt Robbe. “Het lijkt me wel een goeie groep met veel kwaliteiten en leuke persoonlijkheden, en Ruben Geeraerts ken ik ook heel goed. Ik kijk ernaar uit om hier speelminuten te maken.”

Coach  Wim De Decker klinkt ook positief: “Robbe is een jonge, moderne rechtsback met een mooie toekomst voor zich. Ik heb hem in de tijd in de A-kern gebracht en hij heeft ondertussen wel wat matchen op zijn teller bij RAFC. Nu is het belangrijk voor hem om speelminuten te maken, dus dat kan hier zeker een win-win zijn.”

Welkom, Robbe!

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO