ZO 08.10

19U15

Competitie

Lierse K - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

MET DENIS PRYCHYNENKO KONDIGT KMSK DEINZE NOG EEN DEFENSIEVE VERSTERKING AAN

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 11 juni 2021

Denis Prychynenko, een 29-jarige Duitser met Oekraïense roots, komt over van Beerschot waar hij vijf seizoenen speelde en zelfs mee promoveerde naar 1A. Daar werd hem echter geen contractverlenging aangeboden waardoor hij nu transfervrij kan overkomen naar KMSK Deinze.

De centrale verdediger is alvast enthousiast en kijkt gretig uit naar het nieuwe seizoen: “Ik ken 1B goed en het is allesbehalve een gemakkelijke reeks, want het des te aantrekkelijker maakt voor mij. Het is ook vooral de sportieve visie van de coach die me aanspreekt en overhaald heeft om hier te tekenen. Ik ben er klaar voor, ja!”

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Playsia TV Tachikawa house JAKO