ZA 02.03

20U00

Competitie

KMSK Deinze - RSCA Futures

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

DYLAN DE BELDER VERLENGT MET 3 SEIZOENEN

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 16 juni 2021

Vorig seizoen werd Dylan De Belder pas halverwege augustus binnengehaald bij KMSK Deinze als extra spits. Hij tekende toen een contract voor 1 seizoen met optie maar zijn talent en prestaties op het veld worden nu beloond met een gloednieuw contract van 3 seizoenen.

Dylan, 29 jaar, is een diepe centrumspits met heel wat ervaring in eerste klasse A en B. Hij begon zijn voetbalcarrière bij RAEC Mons en kwam daarna nog uit voor verschillende clubs waaronder Cercle Brugge waarmee hij promoveerde naar de Jupiler Pro League. Dit seizoen stond Dylan 10 keer in de basis bij KMSK Deinze en scoorde hij 7 doelpunten, waarvan een uitstekende hattrick tegen Club NXT.  

“Het is goed dat ons aanvalsduo Mertens – De Belder blijft. Dylan is ook nog een echte spits. Wij weten wat we aan hem hebben en moeten niet elders zoeken als er zo iemand reeds in eigen rangen loopt. Hij wou zelf ook heel graag blijven en gelooft in de ambitie van onze club”, verduidelijkt voorzitter Denijs Van De Weghe. 

Dylan verkoos KMSK Deinze boven het aanbod van andere geïnteresseerde clubs, waaronder ook Union Saint-Gilloise. “Ik voel me goed in Deinze en krijg het volste vertrouwen van de voorzitter en de coach, wat voor mij toch wel echt belangrijk is. Ik ben dan ook zeer blij met de nieuwe overeenkomst”, besluit De Belder.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services StarCasino Playsia TV Tachikawa house JAKO