ZA 29.01

20U45

Competitie

KMSK Deinze - RE Virton

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

CHRISTOPHE JANSSENS VULT DE VERDEDIGING VERDER AAN

Nieuws Bericht geplaatst op dinsdag 22 juni 2021

Christophe Janssens, 23 jaar, is einde contract bij KVC Westerlo en komt nu transfervrij over naar KMSK Deinze. Christophe speelde voordien nog bij de jeugd van Club Brugge en KRC Genk, en maakte in 2017 met de A-kern van Genk zijn UEFA Europa League debuut. Daarna speelde hij nog een seizoen op huurbasis bij MVV Maastricht en werd in 2018 overgenomen door KVC Westerlo. Vanaf het seizoen 21/22 komt Christophe dus uit voor KMSK Deinze.

“Op sportief vlak is dit voor mij de juiste stap”, aldus Christophe. “Ik kende de club uiteraard al na er dit seizoen enkele keren tegen gespeeld te hebben. KMSK Deinze is een leuke ploeg met veel uitdaging, en ik ken ook al enkele spelers hier, dus ik ben zeer blij met deze transfer.”

Ook coach Wim De Decker is tevreden met de aanvulling op zijn verdediging: “We waren wat dunbezaaid op die linkerkant en hadden dringend extra spelers nodig daar. Christophe heeft alvast de nodige kwaliteiten om hier te kunnen slagen: hij is jong, heeft ambitie en speelt met een echte vechtersmentaliteit.”

Christophe tekent een contract van 2 jaar + optie.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq