ZA 22.01

20U45

Competitie

KVC Westerlo - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

MARC VANMAELE CEO VAN DEINZE

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 26 mei 2021

KMSK Deinze maakt vandaag de aanstelling bekend van Marc Vanmaele als Chief Executive Officer (CEO).

Marc Vanmaele, 60 jaar, is een geboren Tieltenaar. Hij is een gediplomeerd Licentiaat Lichamelijke Opvoeding en behaalde tevens een postgraduaat in de bedrijfskunde aan de KUL.

Marc startte zijn carrière in Spanje als “relaciones publicas“ bij een Spaanse hotelketen. Aansluitend werkte hij als district manager bij Konvert Interim waar hij de rentabiliteit en de uitbouw van het kantorennetwerk in Oost en West-Vlaanderen beheerde.

In 1994 maakte hij de overstap naar de regionale TV zenders in West- Vlaanderen. Zo stond hij mee aan de wieg van het commerciële succes van WTV en FOCUS-TV.

Vanaf 2005 tot 2011 nam hij de volle verantwoordelijkheid van de Oost-Vlaamse regionale TV zender  voor zijn rekening als managing director van de reclameregie en als dagelijks bestuurder van AVS.

Bij Pro League club Lokeren werd Marc in 2011 CEO. Hij nam er 3 jaar de verantwoordelijkheid over alle niet-sportieve zaken bij de toenmalige succesvolle ploeg.

In 2017 werd hij aangesteld als algemeen coördinator van Cercle Brugge, waarmee hij promoveerde van 1B naar 1A.  Een sterk merk creëren samen met alle stakeholders en nieuwe bedrijfsprocessen initiëren, zorgden voor een professionele gedaantewisseling bij Cercle Brugge.

Nu start Marc een nieuwe uitdaging bij KMSK Deinze , waar hij als CEO zijn ervaring ten dienste zal stellen om Deinze te laten uitgroeien.

Voorzitter Denijs Van De Weghe: “De aanstelling van Marc is een bewuste keuze. Ik heb gekozen voor een persoon met veel ervaring en dossierkennis in het Belgisch professioneel voetbal. Marc is een goede peoplemanager met uitgebreide ervaring in verschillende gebieden. Ik zie het als een duidelijke investering in de toekomst van Deinze.”

CEO Marc Vanmaele : “Het is voor mij een mooie uitdaging om KMSK Deinze te begeleiden naar een volgend niveau. Ik heb ontzettend veel zin om dit ambitieus project van de voorzitter mee te helpen realiseren. Ik dank hem voor het vertrouwen. Samen met de supporters en alle partners van Deinze, wens ik een mooi hoofdstuk te schrijven."

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq