ZA 22.01

20U45

Competitie

KVC Westerlo - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

DJIHAD BIZIMANA TWEEDE AANKOOP VOOR SK DEINZE

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 28 mei 2021

KMSK Deinze werkt verder aan de samenstelling van een waardevolle kern voor komend seizoen en kon bij het degraderend Waasland-Beveren de 24-jarige Rwandese verdedigende middenvelder Djihad Bizimana transfervrij overnemen.

Djihad vertrok in 2018 van APR FC, een club uit de hoogste voetbalcompetitie van Rwanda, naar Waasland-Beveren. Nu tekent hij een contract van 2 jaar met optie bij KMSK Deinze.

Djihad zelf is dan ook zeer tevreden met het vertrouwen dat de club hem geeft: “Voor mij is het enorm belangrijk om bij een club te spelen waar ze me de kans geven om te tonen wat ik in mijn mars heb, en ik denk dat ik bij KMSK Deinze wel op de juiste plaats zit.”

Voor coach Wim De Decker heeft Djihad Bizimana ook een ideaal profiel. “Djihad heeft al enkele jaren ervaring in de Belgische eerste klasse , wat natuurlijk een meerwaarde is voor onze club. Hij is hongerig, scherp en zeer dynamisch, en hij zal zijn potentieel hier zeker tot uiting kunnen laten komen”, aldus de coach.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq