VR 29.07

19U00

Oefenwedstrijd

KMSK Deinze - Sparta Petegem

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Compensatiemaatregelen abonnementen

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 12 mei 2021

Het seizoen 2020-2021 zit erop. En of we jullie gemist hebben! Voetballen zonder supporters zullen we nooit gewoon worden. De sfeer, de entourage, een pintje of frisdrankje nuttigen en babbelen over ons favoriete spelletje, het is iets wat bij het voetbal thuishoort. Ook voor onze spelers was het een bizar jaar om te voetballen zonder supporters in een leeg stadion. Supporters horen bij het voetbal want pas dat is motiverend en aangenaam spelen. Het afgelopen seizoen was dit slechts enkele wedstrijden mogelijk. Dat betekent dat jullie niet ten volle hebben kunnen genieten van jullie abonnement. Maar we laten jullie niet in de kou staan! We beseffen dat wij jullie het komend seizoen meer dan ooit nodig zullen hebben. Want jullie zijn het hart van de club. #IEDEREENSKD.

Het was voor iedereen een zwaar jaar, een jaar om hopelijk snel achter ons te kunnen laten.

Als club willen we een serieuze inspanning doen tegenover onze supporters. Iedere supporter die zijn abonnement verlengt tussen 5 mei en 5 juni kan dit GRATIS doen aan het secretariaat, mits een administratieve toeslag van €20 en het voorleggen van uw huidig abonnement. Indien er nog geld op uw kaart staat zullen we deze overzetten op uw nieuw abonnement.

We zijn volop bezig met de verdere uitbouw van onze familiale club, zowel sportief als extra-sportief. Dit allemaal zodat we klaar zijn om komend seizoen opnieuw een stap vooruit te zetten, samen met jullie. We rekenen dan ook op iedereen om ons massaal te steunen.

Dat kan om te beginnen door het vernieuwen van uw abonnement. Aarzel dus niet en geniet van dit uniek voorstel want mogelijks worden de tarieven na 5 juni nog aangepast.   

Openingsuren secretariaat tussen 5 mei en 5 juni:

  • Woensdag: 13:00 – 16:00
  • Donderdag: 10:00 – 12:00 & 13:00 – 17:00
  • Vrijdag: 13:00 – 17:00
  • Gesloten op: 13 & 14 mei

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq