ZA 22.01

20U45

Competitie

KVC Westerlo - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

DIGITIN, DE ONMISBARE PARTNER VOOR BETAALVERKEER, KASSA – EN BESTELOPLOSSINGEN BINNEN UW ONDERNEMING !

PARTNER IN DE KIJKER

Nieuws Bericht geplaatst op donderdag 21 januari 2021

DIGITIN is een Gents bedrijf, opgestart door Sander Pols, Dieter Gezels en Kevin Goethals. Met 25 jaar ervaring in IT en meer dan 10 jaar ervaring in hospitality hebben zij een cloud based kassa en betaalsoftware ontwikkeld die zich vooral toespitst op sportclubs, scholen, ziekenhuizen en Horeca. Eveneens hebben zij oplossingen voor events, vakantieparken en community’s. Op die manier kunnen meer inkomsten worden gegenereerd en krijgt men meer inzage in het bestedingspatroon van je eindklant.

Door hun jarenlange ervaring ontwikkelden zij voor elk van deze doelgroepen specifieke features die ervoor zorgen dat DIGITIN onmisbaar is geworden voor uw onderneming.

DIGITIN is uniek op vele vlakken, onder meer door de vele koppelingen met specifieke software en de mogelijkheid om zowel met cashboxen, betaalterminals en Cashless Payment System te werken.

DIGITIN is hardware onafhankelijk zodat een laagdrempelige instap mogelijk is.
Door onze vooruitstrevendheid maken zij het mogelijk jouw onderneming onmiddellijk op een cashflowpositieve, gecontroleerde wijze te laten groeien.

Met eenvoudig hanteerbare apps zorgen ervoor dat zowel de eindgebruiker, boekhouder alsook de operationele medewerker de nodige extra functionaliteiten kan gebruiken.

 

Contact info

www.digitin.be |  contact@digitin.be  |   0800 500 36

Rijvisschestraat 126 ▪  9052 Gent

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq