VR 19.08

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Deinze legt Antwerp over de knie in eerste oefenpartij

Nieuws Bericht geplaatst op dinsdag 12 januari 2021

KMSK Deinze heeft in een oefenwedstrijd op het trainingscomplex van Antwerp een mooie 2-4 overwinning behaald. Het was het ideale moment voor een groot deel van de spelers om na de winterbreak terug matchritme op te doen. Zaterdag oefenen we nog een laatste keer voor het tweede deel van de competitie begint.

Antwerp, die afgelopen weekend 3-0 verloor tegen KV Mechelen, scoorde na een kwartier de verdiende 1-0. Benson ging iets te gemakkelijk op wandel door onze verdediging en verschalkte overhoeks William Dutoit. KMSK Deinze veerde al snel terug en kwam op een paar minuten tijd 1-2 op voorsprong via Dylan De Belder en Lennart Mertens. 

De tweede helft startte met heel wat wissels bij beide ploegen. Hoewel Deinze baas was, kon Antwerp toch opnieuw snel scoren via Benson. Het controlerende spel van Deinze in deze tweede helft bracht wel wat kansen op, maar werden niet verzilverd. Tot Siebe Blondelle oprukte vanuit de verdediging en snoeihard in de winkelhaak knalde. De verdiende voorsprong werd in minuut 85 nog wat verder uitgediept via Bafodé Dansoko die de mooie voorbereiding van Mathias Schils optimaal benutte. Een mooie en verdiende 2-4 overwinning in aanloop van de wedstrijd tegen CS Fola Esch komende zaterdag. 

 

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq