ZO 08.10

19U15

Competitie

Lierse K - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

TICKETS

Bestel hier jouw tickets

HOE EEN RASECHTE GENTENAAR AL 22 JAAR BIJ SK DEINZE ACTIEF IS !

Nieuws Bericht geplaatst op dinsdag 10 november 2020

Hij mag zich stilaan tot het vast meubilair van Deinze gerekend worden. In 1998 kwam Eddy Haes als bij toeval bij SK Deinze en hij is er nooit meer weg geweest. Hij zorgt intussen al 15 jaar ononderbroken voor het materiaal van de spelers, van kledij tot hun schoenen. Hij doet de was en de plas en nog veel meer. Mochten de muren van de kleedkamer kunnen praten dan lezen we wellicht nog een heel ander verhaal maar onzen Eddy – alias El Hazo – kan en mag natuurlijk niet alles vertellen!

Eddy woont in Zwijnaarde, is 61 jaar jong intussen en op rust, al is dit niet echt voor hem van toepassing. Hij heeft er 46 dienstjaren opzitten waarvan 30 jaar aan de Stad Gent. Hij was zelf voetballer en begon op zijn 10de bij Ganda Sparta. Hij voetbalde tot zijn 35ste in provinciale. In 1998 begint zijn verhaal bij den SK. “Toen ik de zoon van mijn schoonbroer naar SK Deinze voerde en op een bepaald moment spontaan mijn hulp aanbood bij de trainingen – want de groep was te groot – ben ik er op die manier ingerold” verduidelijkt Eddy zijn verhaal met een echt Gents accent. “Met de opening van de huidige hoofdtribune op 17 september 2005 werd ik aangesproken om de toenmalige materiaalmeester van het eerste elftal Johan Vandenbossche op te volgen”.                                                                                                                                     

“Ik beleefde al heel wat mooie tijden al is het niet altijd gemakkelijk, zeker nu met de Pro League waar alles op en top professioneel moet verlopen. Het vraagt toch wel extra inspanningen. Elke uitwedstrijd vervoer ik al het nodige spelersmateriaal apart met een camionette. Spelers hoeven zich hierom geen zorgen te maken en kunnen zich volledig op de match concentreren” aldus Eddy.

Hij supportert met hart en ziel voor KMSK Deinze maar is ook een echte Club Brugge supporter. Toch een vreemde keuze voor een rasechte Gentenaar. “Ik beleefde nog de matchen op de Klokke. Ik heb toen mijn hart verloren aan Club en de liefde voor Club is nooit meer weg geweest”.

El Hazo houdt van ambiance en was ooit in zijn jonge(re) jaren DJ in de Overpoort in Gent. Af en toe komt de DJ in Eddy nog eens boven. “Spelers vinden dit natuurlijk tof. Muziek en een bakje bier moet kunnen in de kleedkamer of in de kantine na een overwinning. De boog kan niet altijd gespannen staan!” besluit Eddy.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Playsia TV Tachikawa house JAKO