VR 19.08

20U00

Competitie

KMSK Deinze - Jong Genk

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

SETH DE WITTE: VOLGENDE VERSTERKING BIJ AMBITIEUS DEINZE

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 16 september 2020

Teveel kwetsuren in centrale verdediging brengt Seth De Witte bij Deinze

Het kan verkeren ! Deinze kampt met enkele kwetsuren en toevallig zijn het de centrale verdedigers. Voorzitter Denijs Van De Weghe wil totaal geen risico nemen en haalt met Seth De Witte een pak ervaring binnen.

Wie Seth zegt, zegt KV Mechelen. Hij was er jarenlang het boegbeeld en tevens kapitein. Een van de grootste ontgoochelingen die Seth De Witte opliep in zijn voetbalcarrière gebeurde ongetwijfeld einde seizoen 2019. “Plots werd ik opzij geschoven zonder enige serieuze reden. Er werd me nochtans veel beloofd maar het bleken achteraf valse beloftes” vertelt Seth, die het er nog altijd moeilijk mee heeft als hij erover praat.  “Ik kreeg toen een kans bij het gedegradeerde en ambitieuze Sportkring Lokeren maar het verhaal is bij iedereen gekend want dat liep totaal met een sisser af” aldus De Witte. “Ik ben iemand die naar de toekomst kijkt. SK Deinze kwam de laatste maanden volop in het nieuws. Een club met een plan en een uitstraling. Toen ik werd aangesproken om voor deze club te willen voetballen heb ik niet getwijfeld” zegt Seth. “Met mijn ervaring centraal in de verdediging maar ook in het middenveld kan ik SK zeker iets bijbrengen” weet Seth.

De bijna 33-jarige De Witte liet zich vorige week verplicht testen op COVID-19 en heeft de verplichte 9 dagen quarantaine achter de rug. Het resultaat was negatief. Mijn medische testen daarentegen positief. “Ik heb mijn conditie steeds blijven onderhouden de voorbije maanden. Ik heb heel veel zin om erin te vliegen en hoop vrij snel volledig klaar te zijn om deel uit te maken van de kern. Ik wil zeker en vast met Deinze vooruit” besluit Seth De Witte. 

Seth De Witte tekende een contract van 1 jaar met een optie voor een extra jaar.

 

#DeinzeGoesPro

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq