ZA 22.01

20U45

Competitie

KVC Westerlo - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Eindelijk met publiek!

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 16 september 2020

Deinze verloor jammer genoeg zijn tweede wedstrijd van het seizoen. Spelers missen meer dan ooit hun supporters. Gelukkig komt daar zaterdag a.s. 12 september om 20.45 uur tegen RWDM verandering in!

*UPDATE: Door een beslissing van minister Weyts mogen er slechts 600 toeschouwers in plaats van 750 de wedstrijd live volgen. Ingang 3 (jeugd) moet gesloten blijven. De club vindt het bijzonder jammer dat de 150 voorziene staanplaatsen voor jeugdspelers, ouders en familie niet gebruikt mogen worden. Personen die normaal in deze tribunes zouden plaatsnemen, kunnen navragen naar beschikbaarheid in tribune C. 

 

Tot maximum 600 toeschouwers zullen de wedstrijd live kunnen volgen in het stadion. Alles moet echter strikt volgens de veiligheidsvoorschriften worden georganiseerd. Een hele klus maar het kan. De club is alles in gereedheid aan het brengen om daarin te slagen. Er wordt gewerkt in drie verschillende compartimenten: ingang achteraan voor de hoofdtribune en de VIP’s, ingang 2 waar de drankstand is en ingang 1 aan de jeugd voornamelijk voor jeugdspelers en hun ouders en familie. Supporters op post!

Vanaf woensdag kunnen ook losse tickets worden aangekocht. Maar uiteraard krijgen de ABONNEES voorrang. Heb je nog geen abonnement? KOOP of HERNIEUW het vandaag nog!  Voor wie zijn abonnement hernieuwt krijgt er nog eens 3 vouchers gratis bij.

Ga naar de website kmskdeinze.be en vul het aanvraagformulier in.  

Of beter nog kan je deze week op het secretariaat terecht voor uw ticket of abonnement op woensdag en donderdag  van 14 tot 18 uur en vrijdag van 14 tot 17 uur. 

OPGEPAST: op zaterdag 12 september zal het secretariaat uitzonderlijk nog open zijn van 10 tot 12 uur. Om 12 uur wordt de verkoop afgesloten. Tickets kunnen net vóór de match aan de ingangen niet meer worden aangeschaft.  

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq