MA 26.10

20U00

Competitie

KVC Westerlo - KMSK Deinze

HOT Tickets Westerlo

Reserveer uw ticket online

COVID-19 zorgt voor uitstel wedstrijd Westerlo - KMSK Deinze

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 18 september 2020

De match K.V.C. Westerlo - KMSK Deinze gepland op zondag 20 september om 20 uur gaat niet door wegens Corona. De kalendermanager van de Pro League plant in overleg met Eleven Sports meteen woensdag 30 september om 19 uur de nieuwe speeldatum.

Het is de eerste officiële wedstrijd in de nog prille competitie maar wellicht niet de laatste wedstrijd die zal worden uitgesteld. We zullen eraan moeten wennen maar dit is het nieuwe normaal. Zolang COVID-19 er is moeten we er rekening mee houden. 

Onze tegenstrever Westerlo kampt met een serieuze Corona-uitbraak. Volgens de bepalingen van artikel B4.91 van het bondsreglement, waarbij minstens 7 spelers die ingeschreven zijn op de A-kern lijst, kunnen zij een verzoek tot uitstel van de match indienen. Hun verzoek werd logischerwijze ingewilligd. 

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Legea Group Ceyssens EDA Declercq Messer