ZA 22.01

20U45

Competitie

KVC Westerlo - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

STEFAAN VERGOTE VOLTIJDS VOOR KMSK DEINZE

Nieuws Bericht geplaatst op maandag 31 augustus 2020

Net voor de start van het schooljaar kreeg Stefaan Vergote de unieke kans om voltijds in dienst te treden van KMSK Deinze. Zijn job is drieledig: keeperstrainer, teammanager en nu ook Stadion & infrastructuur manager. Kortom meer dan een voltijdse job! Vanaf 1 september is hij één en al Deinze.

Acht seizoenen geleden begon ik als keeperstrainer bij SK Deinze. Vorig seizoen kwam daar ook de functie van teammanager bij, maar met de overgang naar 1B, de intrede in de Pro League, is deze opdracht veeleisender. Tot zover waren deze twee functies nog net haalbaar” vertelt Stefaan. “Maar nu ik ook aangesproken werd om de taak als stadion- en infrastructuurmanager te willen op mij nemen was dit niet meer te combineren met mijn job als leerkracht LO waar ik nog halftijds lesgaf in Kuurne” weet Stefaan.

Het is voor Stefaan een zwaar takenpakket en grote verantwoordelijkheid. “Als teammanager  moet ik zorgen voor de algemene interne communicatie tussen spelers en bestuur, stages regelen, maar ook de maaltijden voor de spelers zowel ontbijt, lunch als diners, verder de bussen en finaal ook verantwoordelijk voor de spelerskledij” zegt een gedreven Stefaan. “Met de laatste – eigenlijk extra-sportieve functie als stadionmanager – komt er terug heel veel meer bij kijken. Zo is er het onderhoud in en rond het stadion, het opvolgen van werken aan de infrastructuur zowel de schilderwerken, de LED-boarding, Airco, geluidsinstallaties, enz., maar eveneens de follow-up van de voetbalvelden, de greenkeeper, de orde en netheid in de kleedkamers, de omheining van het stadion horen tot mijn verantwoordelijkheid. Dit alles verder doen met het onderwijs was niet langer houdbaar. Ik kan me nu volledig focussen op het voetbalgebeuren in SK Deinze. Er werden al serieuze stappen in het professionaliseren gezet maar er is nog zo veel te doen. We werken verder keihard op de ingeslagen weg” besluit een enthousiaste Stefaan Vergote.  

#DeinzeGoesPRO

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq