ZA 22.01

20U45

Competitie

KVC Westerlo - KMSK Deinze

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

DYLAN DE BELDER KOMT AANVAL KMSK DEINZE VERSTERKEN !

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 19 augustus 2020

Met Dylan De Belder haalt het ambitieuze KMSK Deinze de achtste aanwinst binnen. Dylan is een 28-jarige diepe centrumspits die gratis overkomt van Cercle Brugge waar hij einde contract is. Hij tekent een overeenkomst van 1 jaar met een optie voor een extra jaar.

“Ik begon mijn carrière in Mons, daarna volgden nog Beveren, Lommel, Lierse en tenslotte Cercle Brugge waarmee ik de promotie maakte naar de Jupiler League. Mooie herinneringen net als Lierse in 1B waar ik topschutter werd” vertelt De Belder. “Het ging allemaal heel vlug! Een goede week geleden had ik een eerste contact met Deinze. Het project en de ambitie van deze club trok me wel aan. Bovendien overtuigde een babbel met Arnaud, Willem en Flavien die ik persoonlijk ken me helemaal” zegt Dylan.

“Ik ben me de hele tijd in de corona blijven verzorgen en mijn conditie onderhouden. Ik onderging vandaag ook al de COVID -19 test. Morgen - indien het resultaat negatief is  - kan ik starten met een individueel trainingsprogramma. Het is voorlopig nog wat te vroeg om onmiddellijk aan te sluiten bij de groep. Maar ik ben er helemaal klaar voor. In Deinze wil ik letterlijk en figuurlijk scoren” besluit aanwinst De Belder.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq