ZA 29.01

20U45

Competitie

KMSK Deinze - RE Virton

HOT Koop nu jouw KMSK Deinze wedstrijdshirt!

Naar de webshop!

Oefenwedstrijden in juli zonder publiek

Nieuws Bericht geplaatst op donderdag 02 juli 2020

Vavwege de opgelegde Covid-19 maatregelen, zullen onze oefenwedstrijden in juli zonder publiek gespeeld worden.

“Helaas slecht nieuws voor onze supporters” weet communicatiemanager Peter De Maertelaere. “ De Nationale Veiligheidsraad gaf op 3 juni nog enige hoop voor de clubs waarbij outdoor tot 400 toeschouwers zouden worden toegelaten maar gisteren bereikte ons het protocol van de  Pro League waarbij ten stelligste wordt aangeraden  of  beter verplicht  te spelen achter gesloten deuren. Als je weet dat we op 18 juli oefenen tegen Zulte Waregem en op 31 juli tegen KV Kortrijk, twee interessante tegenstrevers, is dit dubbel pijnlijk” aldus Peter. “Bij het organiseren van een wedstrijd komt heel veel bij kijken. De voorschriften zijn niet min. Het zou sowieso al moeilijk kiezen worden wie wel en wie niet wordt toegelaten. We willen ons goed voorbereiden om in augustus al onze supporters op een veilige manier te ontvangen tijdens de oefenwedstrijden en maken ons op voor de start van de competitie in het weekend van 21 augustus” besluit Peter.

Echter worden alle supporters en sympathisanten opgeroepen nu al member te worden van KMSK Deinze door het aanschaffen van een abonnement.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Group Ceyssens EDA Declercq