VR 21.08

19U00

Competitie

KMSK Deinze - Union

Legea is nieuwe kledijsponsor van KMSK Deinze

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 03 juli 2020

Legea wordt voor de komende 4 seizoenen onze shirtsponsor.

Weldra pronken de spelers in de nieuwe shirts van Legea. Het Italiaans merk gaat in zee met onze club. Het kadert in de verdere professionalisering want zowel jeugd als eerste ploeg zullen uniform gekleed worden door Legea. Ze geloven volledig in het project #DeinzeGoesPRO. Legea staat voor Italiaanse kwaliteit en KMSK Deinze wil zich verder profileren als een ambitieuze ploeg met toekomst. Een ideaal huwelijk wat bezegeld werd vanaf 1 juli met een contract voor vier jaar.

In de Italiaanse competitie, de Serie A, is Legea de officiƫle uitrusting van de scheidsrechters.

Legea, bienvenuto nel nostra club !

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed MIG Motors Declercq Delikip Johan Desmet Versele-Laga AB Inbev Messer Rabotvins