MA 26.10

20U00

Competitie

KVC Westerlo - KMSK Deinze

HOT Abonnementen

Koop nu uw abonnement!

KMSK Deinze shopt bij veroordeeld Virton

Nieuws Bericht geplaatst op dinsdag 14 juli 2020

Raphaël Lecomte is de vijfde aanwinst voor oranje-zwart

KMSK Deinze heeft ‘GOOD NEWS’.

Raphaël Lecomte komt het elftal versterken. Het is de vijfde nieuweling dit seizoen bij Deinze.

Hij speelde de afgelopen twee seizoenen voor Virton waar hij in zijn eerste seizoen een belangrijk aandeel had in de promotie naar 1B. Ook afgelopen seizoen was de aanvoerder bepalend voor het elftal. Hij was een graag geziene speler bij supporters. Lecomte is 32 jaar en heeft een verleden bij KVC Westerlo en KSV Roeselare.

“Raphaël is een centrale middenvelder. Ik ken hem van mijn passage als trainer in Virton. Hij is een toonbeeld van prof, een harde werker met een goede mentaliteit die zichzelf wegcijfert en in functie speelt van de ploeg” aldus trainer David Gevaert.

Hij tekent een contract bij Deinze voor 2 jaar.

GOUDEN RELATIES

Dakota Vastgoed Domestic Services Legea Group Ceyssens EDA Declercq Messer